Съветите на Лора и Стоян
Неделя 15 декември
В най-новия сезон на предаването „Бон Апети“ Лора и Стоян представят лесни рецепти, подходящи за ежедневието. За създаването на рецептите двамата готвачи са намерили вдъхновение в различните моменти от живота ни – работните дни, следващи своя ритъм, семейните вечери, които трябва да измислим и приготвим бързо, събиранията с приятели, любимите почивни дни, както и в различни национални кухни, като българската, близкоизточната, италианската, английската и др.
Колкото и да е лесна една рецепта, тя има своите тънкости при приготвянето си. И всеки, от начинаещият в кухнята до вещият в кулинарното изкуство, има какво да научи. А благодарения на богатия си опит, готвейки пред камера, Лора и Стоян често споделят съвети и трикове за продуктите и начините им на приготвяне.
Ако се чудите как кожата на пилето и рибата може да стане по-хрупкава при печене и как по-лесно да нарежете телешкото на тънки парчета, гледайте видео съветите на Лора и Стоян.
Кожата на печеното пиле може да стане още по-хрупкава като...
Вижте приготвянето на пълната рецепта тук - https://www.24kitchen.bg/recipe/pecheno-pile-s-greivi-sos
За да нарежем телешкото месо на тънки парчета, освен подходящ и остър нож, ще ни бъде необходим и този малък трик:
Вижте приготвянето на пълната рецепта тук - https://www.24kitchen.bg/recipe/sotirano-teleshko-sas-zelenchutsi
Кой не обича печената риба да има хрупкава кожа?
Изпълнете съвета на Лора и Стоян и следващият път ѝ се насладете.
Вижте приготвянето на пълната рецепта тук - https://www.24kitchen.bg/recipe/pastarva-na-furna-sas-sos-chimichuri
А за още нови и интересни рецепти гледайте „Бон Апети“ всеки ден, от 11:30 и 16:30 ч.!