Използвайте #BalCanDoit

Вторник 30 юли

Използвайте #BalCanDoit

През ноември миналата година 24KITCHEN започна инициатива, свързана с красивия, естетически издържан вид на ястията от балканската кухня. Идеята е всеки, който обича храната и има отношение към нея, да се наслаждава на балканската кухня, използвайки хаштаг #BalCanDoit.


Тласък на инициативата даде българското кулинарно предаване „Новата балканска кухня с Божана“, което се излъчва в ефира на 24KITCHEN всеки петък, от 13:00 и 21:00 ч. Предаването представя модерен прочит на традиционни балкански рецепти – от салати и разядки до десерти. Основен акцент в готвенето е поставен върху презентацията на ястието, която доказва, че балканската кухня е толкова красива, колкото и вкусна.


Към инициативата се присъединяват все повече съмишленици – кулинарни блогъри, журналисти, готвачи, ресторантьори и любители на храната.


Затова, независимо дали се наслаждавате на храна, която обичате навън или си я приготвяте вкъщи, снимайте и споделяйте #BalCanDoit! Защото балканците можем да променим имиджа на кухнята си!