7 подправки за риба и морска храна
Вторник 26 юли
Снимка: iStock

Вкусът на рибата може да бъде описан по много начини – от сладък и деликатен, до силен и блатен. Но съчетаването на риба или морска храна с някоя от тези 7 пресни билки, ще обогати вкуса им и ще ги превърне в неустоими за трапезата ви.
Босилек
Босилекът е перфектен за риба. Не се колебайте да използвате различни видове босилек, тъй като вкусът на всеки вид е различен – сладък босилек, свещен босилек, тайландски босилек.
Дафинов лист
Дафиновият лист принадлежи към семейство Лаврови. Уникалният му аромат перфектно се съчетава с деликатни на вкус риби като треска и тилапия. Дафиновият лист е подходящ и за овкусяване на рибни чаудъри и супи. Няма как да сбъркате с вкуса на дафиновия лист.
Копър