4 съвета как да си най-запомнящият се домакин на събитие

Понеделник 9 декември

4 съвета как да си най-запомнящият се домакин на събитие

 

Технологията NatureFresh на хладилниците LG ти позволява да разгърнеш пълния си потенциал като домакин

 

Всички знаем, че ако искате да бъдете домакини на страхотно парти, на което всички да останат доволни и никой да не си тръгне гладен, става въпрос за много подготовка. За това LG е подготвил няколко съвета за това как да улесните тези вечери и домът ви да се превърне в най-желаната дестинация за приятели и роднини. А и нека не забравяме, че идват празници и тези съвети ще са много ценни тогава!

 

  1. Планирай добре менюто си от рано

 

Препоръчваме да избираш вкусни неща под формата на хапки, леки сандвичи и като цяло вкуснотии, които се ядат лесно – най-добре без прибори.

Гладайте винаги да има едно вегетарианско, едно месно и поне едно зеленчуково (безглутеново) хапване, за да угодите на вкуса на всеки.

Ето и няколко предложения за лесни, но впечатляващи ястия, които са перфектни, за да накарат всички да си оближат пръстите:

 

  • Пастет от авокадо с печени чушки и сирене – всякакви пастети и разядки за мазане са чудесни за събирания. Може да ги поднасяте с различни видове хляб или пък цервичен тортила чипс.
  • Пилешки бонфилета на фурна – ние гледаме да приоритизираме печенето във фурна пред пърженето, за да оптимизираме времето за подготовка максимално.
  • Бърз десерт с горски плодове – десертите в чашка са идеални за много гости – всеки има индивидуална порция, изключително лесни са, а изглеждат много впечатляващо.

 

  1. Напазарувай около седмица предварително

 

Често събираш компанията в петък и събота, а преди това имаш още да изчистиш, да сготвиш и какво ли още не, а за пазаруването никога не остава време. И на всичкото отгоре, толкова често се случва да забравиш нещо и да тичаш в последния момент да купуваш.

Решението е Linear Cooling функцията на NatureFresh хладилниците на LG – постоянна, равномерна температура през цялото време. Благодарение на тази система температурата в хладилника остава в границите на ±0.5℃, а продуктите остават свежи до 1 седмица по-дълго. Така че приготвяй списъка и слагай всичко в хладилника.

 

  1. Сготви всичко, което може да се сготви предварително

 

За да не губиш време в деня на събитието, подготви десертите, направи заготовки за рецептите, приготви сосовете към хапките , а дори и някои от ястията, които се поднасят студени.

Сложи всичко в стъклени кутии, NatureFresh хладилникът ще побере всичко, защото разполага със специален дизайн, който позволява да побереш още повече от любимите си вкуснотии.

А ако се притесняваш за миризмите, сме тук да ти кажем, че NatureFresh е оборудван и с вграден обезмирисител.

 

  1. Не забравяй да охладиш напитките, но остави малко място за това, което ще донесат гостите

 

А какво е парти без студена бира? Няма как и затова ти напомняме да купиш бирата и да наредиш бутилките в хладилника преди да дойдат гостите.

И понеже сме сигурни, че гостите няма да дойдат с празни ръце, искаме да те успокоим, че напитките ще са с перфектната температура, благодарение на бързото изстудяване на хладилника и функцията Door Cooling+ на вратите. Всичко ще се охлади за нула време.

Мислим, че вече си готов и само остава да подбереш гостите и датата!

 

Advertorial Content