Вкуси света с Маню Фелдел

Вкуси света с Маню Фелдел

Описание

Той отдавна мечтае да тръгне по стъпките на Жул Верн и романа „Около света за 80 дни“, но с акцент върху кулинарните преживявания. Предизвикателството е прието, но ще успее ли той да направи това, което Филеас Фог е постигнал през далечната 1872 година? Пътешествието започва от Доувър.

Епизоди

Сезон 1
 • 1

  Лондон и Югозападна Англия

  +

  Разполагащ с малко свободно време, Маню Фидел решава да последва мечтата си да обиколи света за 30 дни и с 20 000 австралийски долара. Ще успее ли да го направи?

 • 2

  Дубай

  +

  Маню е на път към Дубай, първата спирка от околосветското му пътешествие. Той ще трябва да готви VIP обяд в най-високия ресторант в света.

 • 3

  Индия

  +

  Престоят на Маню в Дубай беше невероятен, но е време той да се стегне и да продължи пътешествието си. С кратък полет до Мумбай той се озовава в Индия за първи път в живота си.

 • 4

  Хонконг

  +

  След кратък полет от Колката Маню пристига в Хонгконг, нетърпелив да започне с първото си готвене в този забързан град.

 • 5

  Япония

  +

  След като е изминал половината път от околосветското си пътешествие, Маню се отправя към Токио и буквално се гмурка в него. Има толкова много за разглеждане в този оживен град – рибните пазари с най-добрите майстори на сашими и супа рамен, кафене, което може да се види само в Япония.

 • 6

  САЩ и финал в Лондон

  +

  Маню е на финалната права от пътешествието си. Остава му да посети само още една страна преди последното пътуване до Лондон.