В ритъма на Антъни Бурдейн

В ритъма на Антъни Бурдейн

Следващо излъчване

 1. Събота 25 септември от 14:00

  Сиатъл (Е06 - Сезон 02)

 2. Неделя 26 септември от 00:00

  Сиатъл (Е06 - Сезон 02)

 3. Неделя 26 септември от 14:00

  Чикаго (Е07 - Сезон 02)

Описание

Бурдейн се завръща с повече сила отвсякога с тази динамична поредица, в която той разполага със срок от 24 до 48 часа, за да изследва неочаквана дестинация.
От първия ред, зрителите наблюдават обиколката на Антъни из уж обичайните места в САЩ, Азия и Европа. Във втория сезон на предаването Бурдейн се озовава в Сао Пауло, Тайпе, Дъблин, Ню Орлиънс и други градове.
 
Благодарение на приятели и местни, които среща, обиколките му, траещи броени часове, се превръщат в уникални минипътешествия. Без да харчи излишни пари и да върши глупости, Бурдейн споделя със зрителите съвети, които само един истински пътешественик може да даде.

Епизоди

 • 1

  Сао Пауло

  +

  Тони посещава Сао Пауло, град, който в миналото е ненавиждал, но се е научил да харесва. Съветът му за престой в Сао Пауло е да имате приятели, които да ви разведат.

 • 2

  Париж

  +

  Тони е в един от най-любимите си градове в света – Париж. Трудно е да се работи при положение, че в чашата ти непрекъснато се долива невероятно вино, а пред теб има изобилие от сирена или морска храна.

 • 3

  Дъблин

  +

  Тони се отправя към столицата на Ирландия Дъблин за 36 часа, за да яде, пие и пазарува. Всеки знае, че Дъблин е известен с най-добрите барове в света, но Тони открива, че кулинарната сцена на града не отстъпва по нищо на заслужилата известност култура на пиене.

 • 4

  Атланта

  +

  В епизода Тони посещава Атланта. През 36-те часа в града Тони кара спортна кола, стреля с пушка, а след това опитва любимата си добре позната закуска със свински ребърца (посетете Fat Matt’s Rib Shack). Също така се среща с Шон Брок, за да опитат известния бургер за 10 часá в „Holeman & Finch“.

 • 5

  Тайпе

  +

  Тони изучава един от най-динамичните, гостоприемни и безопасни азиатски градове – Тайпе. В резултат на сложното си колониално минало градът днес представлява смесица от различни култури, а техните кухни са създали гастрономически рай, за който Тони мечтае след последното си посещение.

 • 6

  Сиатъл

  +

  Тони се отправя към Сиатъл, град, известен от доста време вече с една от най-интересните кулинарни сцени в Америка. Тони посещава деликатесния магазин „Мелроуз“ (Melrose Market), в който опитва сирена от Северозапада при Calf & Kid.

  Следващо излъчване
  Събота 25 септември от 14:00
  По 24Kitchen
  Следващо излъчване
  Неделя 26 септември от 00:00
  По 24Kitchen
 • 7

  Чикаго

  +

  Тони е във ветровития Чикаго само за 43 часа и няма намерение да губи и 1 минута в престой на летище „О’Хеър“. Той открито заявява привързаността си към този град, като го нарича „другият единствен истински американски град“.

  Следващо излъчване
  Неделя 26 септември от 14:00
  По 24Kitchen
  Следващо излъчване
  Понеделник 27 септември от 00:00
  По 24Kitchen
 • 8

  Торонто

  +

  Тони разполага с по-малко от 48 часа престой в най-големия канадски град – Торонто. На Торонто се гледа като второразреден град в кулинарно отношение, но всъщност той крие една от най-разнообразните кулинарни сцени, буквално зад всеки ъгъл има места с интересна и вкусна храна.

  Следващо излъчване
  Събота 2 октомври от 14:00
  По 24Kitchen
  Следващо излъчване
  Неделя 3 октомври от 00:00
  По 24Kitchen
 • 9

  Филаделфия

  +

  В епизода Тони най-накрая е във Филаделфия. 36 часа престой - ядене, пиене, история и изкуство. Тони се среща с Марк Ветри, за да опита модерна израелска храна. След това се отдава на шотове по филаделфийски с Хан Чианг и Питър Макандрюс.

  Следващо излъчване
  Неделя 3 октомври от 14:00
  По 24Kitchen
  Следващо излъчване
  Понеделник 4 октомври от 00:00
  По 24Kitchen
 • 10

  Ню Орлиънс

  +

  Антъни Бурдейн е превъзбуден и припрян. Защо ли? Защото има само от 24 до 48 часа да изживее непредсказуем сюжет на дадено място, опознавайки хората и храната.