Азиатски агнешки кюфтенца върху канапе от маниока

04:16

Описание

Присъединете се към известният готвач Ейнсли Хариът и неговото забавно кулинарно приключение, сред едни от най-колоритните и разнообразни пазари за храна.

Клипове

Епизоди

Сезон 1
 • 1

  Вилунга

  +

  Първата спирка на Менюто от пазара на Ейнсли е Вилунга – изобилен фермерски пазар в чаровното малко градче в Южна Австралия. След като организира щанда си, Ейнсли се впуска в търсене на най-добрите продукти за менюто си.

 • 2

  Варнамбул

  +

  Следващата спирка на Ейнсли е крайбрежният град Варнамбул в щата Виктория, където зелените долини се срещат с необятното синьо море. Те ни отвеждат към чудесно говеждо месо и млечни продукти, които се предлагат на неделния пазар.

 • 3

  Логан

  +

  Ейнсли се отправя на север към международния пазар в Логан, за да се наслади на един от най-разнообразните в културно отношение международни пазари.

 • 4

  Тасмания

  +

  Ейнсли се отправя на юг към Тасмания, за да разгледа известния пазар Саламанка в Хобарт. Районът, който е известен с плодородната си почва, чистия въздух и вода, както и с ентусиазираните производители.

 • 5

  Уулонгонг

  +

  Пътуването на Ейнсли го отвежда до крайбрежния град Уулонгонг, където се провежда „Петъчния фуражен пазар“, където се набляга на органичните храни, а на Ейнсли не му трябва много време преди да намери сочна диня.

 • 6

  Аделейд

  +

  Това е последната спирка от обиколката на пазарното меню с Ейнсли, където ще пристигнем в сърцето на Аделаида, за да посетим централния пазар на града – най-големият закрит пазар за пресни продукти в южното полукълбо.

Рецепти