© Rock Oyster Media 2020
Храната, която обичаме с Ейнсли

Описание

Любимецът на зрителите Ейнсли Хариът се завръща в кухнята, за да преоткрие храната, която всички обичаме. Всеки епизод е посветен на нова тема, като например „Баба знае най-добре”, където Ейнсли пресъздава някои класически бабини рецепти.

Епизоди

 • 1

  Баба знае най-добре

  +

  Ейнсли доказва, че баба знае най-добре, спомняйки си някои рецепти от детството. По-късно към него се присъединява Браян Търнър, който приготвя класически сладкиш от семейна рецепта.

 • 2

  Животът на един пай

  +

  Ейнсли и неговите гости се впускат в тънкостите на правенето на пай. Първата им рецепта е запечено пилешко с коричка и гъбен пай, които са подходящи за цялото семейство. Джули Джоунс пък показва един от нейните специалитети – пай с ревен.

 • 3

  Сладък пир

  +

  В този епизод Ейнсли угажда на своите прищевки с всевъзможни сладкиши. Като за начало, той започва със свой вариант на мъфини с кашкавал. Звездата Бриони Уилямс показва своя шоколадов сладкиш с карамел.

 • 4

  Хапване на открито

  +

  Присъединете се към Ейнсли в неговата кухня, докато той открива кои рецепти са подходящи за хапване на открито. Като за начало ще започнем с агнешки котлети и картофената салата, които са идеални за скара.

 • 5

  Край морето

  +

  Ейнсли се вдъхновява от времето прекарано край морето. Той ще ни покаже как се приготвя карибска тиква и нахутена питка с лют сос и йогурт.

Рецепти