Карибската кухня на Ейнсли
Пилешки бургер със Скоч Боне и майонеза от тамаринд
04:29Следващо излъчване
Събота 23 септември от 06:55
Ямайка, Първа част (Е01)
Събота 23 септември от 14:00
Ямайка, Втора част (Е02)
Неделя 24 септември от 00:20
Ямайка, Втора част (Е02)
Клипове
Епизоди
1
Ямайка, Първа част
+Първата спирка на Ейнсли е Ямайка – островът, на който е израснал баща му – за да преоткрие страната, която отдавна се свързва с превъзходна храна, незабравима музика и самобитна култура.
Следващо излъчванеСъбота 23 септември от 06:55По 24Kitchen2
Ямайка, Втора част
+Ейнсли продължава приключението си в Ямайка, като поема към река Марта Брей, за да опознае района, да се наслади на красотата на реката и да посети място под закрилата на ЮНЕСКО, славещо се по целия свят със своето кафе.
Следващо излъчванеСъбота 23 септември от 14:00По 24KitchenСледващо излъчванеНеделя 24 септември от 00:20По 24Kitchen3
Тринидад
+Ейнсли се отправя към Тринидад, където го очаква едно къкрещо гърне от самобитна кухня и култура, а местният шеф-готвач Дебра Сардина ще бъде негов гид на пазара в търсене на съставките за първата му рецепта – запечено тофу с тамаринд и песто.
Следващо излъчванеНеделя 24 септември от 14:00По 24KitchenСледващо излъчванеПонеделник 25 септември от 00:20По 24Kitchen4
Тобаго
+Ейнсли пътува до царството на морската храна - остров Тобаго, където заедно с г-ца Трим готви най-добрите рачешки кнедли, приготвя своя версия на прословутия син рак с ръчно приготвени роти и взема уроци по местна кухня от Кенет и Алисън Сардина.
Следващо излъчванеСъбота 30 септември от 14:00По 24KitchenСледващо излъчванеНеделя 1 октомври от 00:25По 24Kitchen5
Гренада
+Карибското приключение на Ейнсли продължава на острова на подправките Гренада, където шеф-готвач Брайън Бенджамин го посвещава в тънкостите на изобилстващата от аромати местна кухня, а след това приготвя свинско с пюре и сос с индийско орехче.
Следващо излъчванеНеделя 1 октомври от 14:00По 24KitchenСледващо излъчванеНеделя 1 октомври от 23:55По 24Kitchen6
Барбадос
+В този епизод Ейнсли е на любимия си остров Барбадос, за да се впусне в търсене на потайните зелени маймуни сред тучната зеленина на Уелчман Гъли, където за пръв път е открит грейпфрутът.
Следващо излъчванеСъбота 7 октомври от 14:00По 24KitchenСледващо излъчванеСъбота 7 октомври от 23:55По 24Kitchen7
Сейнт Лусия
+Прекрасният остров Сейнт Лусия е следващата спирка в карибската кухня на Ейнсли, а какъв по-добър начин да опознае острова от този, да го обиколи с лодка?
8
Доминика
+Дивите джунгли на Доминиканската република крият много реки и водопади. Ейнсли поема към най-прочутия водопад и приготвя истинско пиршество на черните пясъци на плажа Пикард и ни гощава с тостонес, наричани още „двойно пържени плантани”.
9
Антигуа, част 1
+В този предпоследен епизод от поредицата, Ейнсли пътува до Антигуа, за да усети и преживее един красив слънчев остров. Първата му спирка е Английското пристанище, където се среща с местния историк д-р Рег Мърфи, за да научи историята на острова.
10
Антигуа, част 2
+Приключението на Ейнсли на Карибите наближава своя край, но той е запазил най-хубавото за накрая. Опознавайки все повече Антигуа, водещият се запознава с емблематичния господин Дъглас, който поддържа най-добрата сергия за плодове и зеленчуци.