Улична храна с Ейнсли
Следващо излъчване
Понеделник 6 февруари от 19:55
Истанбул (Е01)
Вторник 7 февруари от 01:55
Истанбул (Е01)
Вторник 7 февруари от 09:55
Истанбул (Е01)
Епизоди
1
Истанбул
+Истанбул е градът, свързващ Европа и Азия, но какво означава това за един пътешественик, който търси хубави места за похапване? Ейнсли ще ни разкрие кулинарната страна на този вечен град, след което ще ни приготви своя версия на месния кофта кебап.
Следващо излъчванеПонеделник 6 февруари от 19:55По 24KitchenСледващо излъчванеВторник 7 февруари от 01:55По 24Kitchen2
Барбадос
+Ейнсли има корени в Барбадос и много пъти е идвал тук на почивка, но досега никога не е виждал истинската страна на местната храна. Всичко това скоро ще се промени, когато тя оставя удобствата на хотелите и започва да готви с местните жители.
Следващо излъчванеВторник 7 февруари от 19:55По 24KitchenСледващо излъчванеСряда 8 февруари от 01:55По 24Kitchen3
Исландия
+Ейнсли има корени в Барбадос и много пъти е идвал тук на почивка, но досега никога не е виждал истинската страна на местната храна. Всичко това скоро ще се промени, когато тя оставя удобствата на хотелите и започва да готви с местните жители.
Следващо излъчванеСряда 8 февруари от 19:55По 24KitchenСледващо излъчванеЧетвъртък 9 февруари от 01:55По 24Kitchen4
Осака
+Пропускайки Токио и Киото, Ейнсли се отправя към Осака. Обикновено тази дестинация не е популярна, но за Ейнсли тя е неустоима, тъй като дори японците наричат града „националната кухня на Япония.” Тук са измислени много световноизвестни храни.
Следващо излъчванеЧетвъртък 9 февруари от 19:55По 24KitchenСледващо излъчванеПетък 10 февруари от 01:55По 24Kitchen5
Палермо, Сицилия
+Сицилия, която се намира в най-южната част на Италия, има преплетена история, която най-лесно се разкрива чрез разнообразната храна на този пулсиращ регион. Тук можете да опитате сардини, напълнени с арабски плодове на улицата.
Следващо излъчванеПетък 10 февруари от 19:55По 24KitchenСледващо излъчванеСъбота 11 февруари от 01:55По 24Kitchen6
Тайпей
+Тайпей беше като една малка мистерия за Ейнсли, където той винаги се е чувствал малко изгубен, но тази дестинация определно предлага приключения, които наистина си заслужават. Сега Ейнсли открива нови улични пазари и вкусни храни.
Следващо излъчванеПонеделник 13 февруари от 19:55По 24KitchenСледващо излъчванеВторник 14 февруари от 01:55По 24Kitchen7
Мадрид
+Печено чоризо, паеля и тортиля са някои от най-известните световни улични храни, но не и в Мадрид. Всъщност в испанската столица няма как да откриете улична храна, защото тя е забранена! Ейнсли е решен да разбере защо това е така.
Следващо излъчванеВторник 14 февруари от 19:55По 24KitchenСледващо излъчванеСряда 15 февруари от 01:55По 24Kitchen8
Фес
+Ейнсли пристига в мароканския град Фес малко преди фестивала Ейд, който започва с ритуално колене на овце по покривите и завършва с голямо пиршество в една предаваща се през времето традиция, която запазва значението си и в днешния модерен свят.
Следващо излъчванеСряда 15 февруари от 19:55По 24KitchenСледващо излъчванеЧетвъртък 16 февруари от 01:55По 24Kitchen9
Джорджтаун, Пенанг
+Ейнсли си поставя за цел да разбере защо Пенанг се е превърнал в рай за любителите на хубавата храна, да открие как се е зародила оригиналната фюжън кухня и да прибави към колекцията си някои ненадминати местни рецепти.
Следващо излъчванеЧетвъртък 16 февруари от 19:55По 24KitchenСледващо излъчванеПетък 17 февруари от 01:55По 24Kitchen10
Аман
+Въображението на Ейнсли е завладяно от бедуинския стил на готвене и за целта той навлиза дълбоко в Йорданската пустиня със своя водач, за да сготви заедно с бедуините бавно печено цяло агне, заровено в земята.
Следващо излъчванеПетък 17 февруари от 19:55По 24KitchenСледващо излъчванеСъбота 18 февруари от 01:55По 24Kitchen