Ние използваме бисквитки, включително и бисквитки на трети страни, за да подобрим нашите услуги, за да персонализираме вашите реклами и да запаметим вашите преференции за уебсайта. Ако продължите браузинг сесията, вие се съгласявате с използването на бисквитки на нашия сайт. За повече информация (например как да изключите бисквитките), посетете нашата Политика за бисквитките.

OK
advertisement

Африка: Кулинарно приключение

Колко е непозната африканската кухня за европейците?
24KITCHEN ви предлага да се потопите в културата, бита и невероятната кухня на Африка.

„Африка: Кулинарно приключение“ повежда зрителите на кулинарно пътешествие из Източна Африка – Кения, Етиопия, Уганда и Танзания, като акцентът е поставен върху местните продукти и очарователните хора, които ги отглеждат или добиват.
Предаването е израз на привързаност към Африка и храната и, изпълнено с хумор и невероятни гледки, успешно съчетание между кулинарна и приключенска поредица.

Всеки епизод ни запознава с три редки и уникални продукта от Африка. Водещият Киран Джетуа се среща с местни хора и заедно с тях набавя продуктите по традиционния за тях начин, а след това приготвя впечатляващи ястия.

На впечатляващия фон на четири африкански държави – Замбия, Южна Африка, Мозамбик и Кения – новият, втори, сезон на „Африка: Кулинарно приключение” отвежда зрителите на обиколка, която ще ги запознае с едни от най-необикновените и непознати гастрономически деликатеси в света.

Водещият, готвачът Киран Джетуа, роден в Кения, но получил образо...

Най-нови рецепти