Адам и По: Малайзия в Австралия

Описание

Двама от любимите готвачи на Австралия Адам Лайо и Поу Линг Йоу обединяват сили, приготвяйки апетитни малайзийски ястия с уникален австралийски привкус, докато изследват своето малайзийско кулинарно наследство в едно пълно с вкус и смях приключение.

Епизоди

Сезон 1
 • 1

  Тасмания и Бендиго

  +

  Започвайки пътешествието си в Тасмания, Адам и Поу се отправят в търсене на някои от най-добрите морски дарове в света. Адам се гмурка в морето за тасманийски охлюви и морски таралежи.

 • 2

  Катанинг и Меримбула

  +

  Поу е в град Катанинг, Западна Австралия, в т.нар. „житен пояс“, докато Адам се отправя към Меримбула със своя приятел - малайзийско-австралийския поет и рапър Омар Муса.

 • 3

  Нов Южен Уелс и Тасмания

  +

  Адам започва пътуването си в западно-централните части на Нов Южен Уелс, за да види нова порода овце. Там той прави малайзийско агнешко барбекю - цял печен агнешки бут, а по-късно Поу прави прочутите си пирожки с говеждо и къри.

 • 4

  Остров Бруни и Мъджи

  +

  Адам и Поу са на остров Бруни - една от най-добрите дестинации за храна в Австралия. Те опитват местни бири с пивовара Ник Хадоу, преди да отнесат малко от тукашните стриди в две различни посоки.

 • 5

  Бендиго и Тасмания

  +

  Адам и Поу се връщат в Тасмания, за да се срещнат с Джо и Хава Хартли - земеделски учени с интересно хоби. Джо се опитва да отглежда ориз от родината на Хава в Малайзия, но в земите на Тасмания.

 • 6

  Сидни

  +

  Поу се отправя към Сидни, за да се срещне с Джънда Ху - ресторантьор, който пренася вкусовете на малайзийската кухня на баба си в Австралия. Адам се отправя към "Chinta Ria Buddha Love", за да се срещне с един от любимите си актьори.