Използваме "бисквитки", с които да подобрим услугата, да персонализираме рекламите и да запомним Вашите настройки на сайта. Ако продължите да използвате сайта, се съгласявате с употребата на "бисквитки" в него. За повече информация, например как да деактивирате "бисквитките ", моля вижте политиката за кукита.

OK
advertisement

В търсене на най-добрия ресторант

Прочутият готвач и ресторантьор Том Количио е водещ, съдия и изпълнителен продуцент на тази поредица, посветена на любовта към добрата кухня и нейните създатели. Работата му е отговорна - да дегустира храната в различни американски ресторанти и да казва тежката си дума. Докато той опитва кулинарни шедьоври и ги коментира, ние разбираме каква е философията на всяко заведение.

Битката за най-добър нов ресторант ще бъде оспорвана, но само един ще получи това признание и, разбира се, награда. Призовете всъщност са няколко - статия за победителя в специализираното кулинарно списание Bon Appétit, участие във фестивал на храната Vegas Uncork’d в Лас Вегас и $100 000.
Изпълнителен продуцент на поредицата е и Гордън Рамзи.