Програма
Четвъртък
18 април
06:00
Бон Апети
+Салата „Цезар“, Сезон 1 | Епизод 45
Към предаването06:00
Карибската кухня на Ейнсли
+Доминика, Сезон 1 | Епизод 8
Дивите джунгли на Доминиканската република крият много реки и водопади. Ейнсли поема към най-прочутия водопад и приготвя истинско пиршество на черните пясъци на плажа Пикард и ни гощава с тостонес, наричани още „двойно пържени плантани”.
Към предаването07:00
Великият Меконг с Люк Нгуен
+Нова година в Луанпрабан, Сезон 2 | Епизод 3
Люк пристига в Луанпрабан, за да се присъедини към най-големите новогодишни тържества в страната.
Към предаването07:30
Великият Меконг с Люк Нгуен
+4000 острова, Лаос, Сезон 2 | Епизод 4
Люк се отправя към южния край на Лаос до архипелага с 4000-те острова, където риболовът е придобил съвсем ново значение.
Към предаването08:00
Лесни рецепти за всеки ден с Джейми
+Епизод 17, Сезон 1 | Епизод 17
Джейми ще придаде френска нотка на традиционното печено пиле, ще ни покаже как да използваме стария хляб и ще направи лингуини със скариди и сметана за своя ментор и приятел Дженаро Конталдо.
Към предаването08:30
Лесни рецепти за всеки ден с Джейми
+Епизод 18, Сезон 1 | Епизод 18
Джейми представя нов вариант на печеното пиле, като го съчетава с вкусовете на пица „Маргарита“ – босилек, домати и моцарела, превръщайки го в нов семеен фаворит. След това приготвя невероятни тост сандвичи със скариди.
Към предаването09:00
Пекарната на Рудолф: Безкраен празник
+Квартално парти, Сезон 1 | Епизод 4
Затворете улицата си и поканете всички съседи, защото е време за квартално парти! Рудолф прави празнична пикантно плато с разядки и дъска със S'mores - домашно приготвени сандвичи от бисквити, шоколад, пресни плодове и маршмелоу.
Към предаването09:30
Пекарната на Рудолф: Безкраен празник
+Раждане, Сезон 1 | Епизод 5
Като подарък за бременна можете да купите пухкаво плюшено мече, но е още по-забавно да го изпечете! Ако пък искате нещо по-малко и лесно, изберете шоколадовите бонбони на Рудолф.
Към предаването10:00
Грил тур с Примож
+Белград, Сезон 1 | Епизод 7
В този епизод Примож ще пътува до столицата на Сърбия Белград, където ще изпече вкусен ростбиф и стек, а също и риба, която прилича на звяр от ерата на динозаврите, след което на остров в река Сава ще приготви неземни бургери.
Към предаването10:30
В кухнята с Примож
+Посрещане на пролетта, Сезон 1 | Епизод 1
Примож прави салата от глухарчета, пилешка супа с домашно фиде и патешки гърди в тъмна бира с пюре от пащърнак. Забулва яйца и готви патешките гърди на пара.
Към предаването11:00
Рейчъл Ку: Моята шведска кухня
+Улиците на Гьотеборг, Сезон 1 | Епизод 6
След като се разхожда из Гьотеборг, Рейчъл прави своя версия на известното шведско ястие Wallenberger. За десерт тя ще приготви веган шоколадова торта без глутен.
Към предаването11:30
Бон Апети
+У дома, Сезон 7 | Епизод 3
Лора и Стоян показват любими рецепти от домашната кухня. Започват с бърза зелева салата с веган майонеза. Следва специалната яхния, която напомня за кюфтета по чирпански. На финала правят домашен течен шоколад, който поднасят с козуначени топчета.
Към предаването12:00
Историите на Маркъс Уеринг от кухнята в градината
+Еленско, Сезон 2 | Епизод 7
Маркъс Уеринг изследва новите възможности в своето малко стопанство в Съсекс. Той се завръща към дивата природа и се учи да опитомява елени, както и да си набавя храна заедно с някои начинаещи готвачи.
Към предаването12:30
Историите на Маркъс Уеринг от кухнята в градината
+Морска сол, Сезон 2 | Епизод 8
Маркъс Уеринг изследва новите възможности в своето малко стопанство в Съсекс. Той посещава Малдон, за да научи повече за производството на сол и изгражда своя собствена експериментална леха, за да отглежда ядливи цветя.
Към предаването13:00
Давид Скоко: Мотор, вино и храна
+Пощенска марка Жлахтина, Сезон 1 | Епизод 9
Давид е на остров Крък, където се среща с Антон Катунар - любител историк, IT специалист и винопроизводител. Неговата продукция е опитвана от американски президент и от папата, а Сан Марино издава пощенска марка с неговото вино Жлахтина.
Към предаването13:30
Давид Скоко: Мотор, вино и храна
+Владетелите на Дингач, Сезон 1 | Епизод 1
Давид Скоко пътува на юг, за да посети винарските семейства Матушко и Шегович. Предстои му да научи защо стръмното местоположение на Дингач в Пелешац е идеално за отглеждане на сорта "Плавач мали" и как се съхранява вино на дъното на морето.
Към предаването14:00
Великият Меконг с Люк Нгуен
+Сием Реап, Камбоджа, Сезон 2 | Епизод 5
Люк пресича река Меконг в Камбоджа и разглежда древния град Сиам Реап.
Към предаването14:30
Великият Меконг с Люк Нгуен
+Пном Пен, Камбоджа, Сезон 2 | Епизод 6
Люк пътува до оживената столица на Камбоджа Пном Пен, където намира необичайни лакомства за хапване.
Към предаването15:00
Лесни рецепти за всеки ден с Джейми
+Епизод 19, Сезон 1 | Епизод 19
Джейми ще приготви ястия, достойни за ресторант, но лесни за приготвяне и вкъщи – сос Холандез с авокадо, сервиран с приготвени на пара треска и аспержи. След това, заедно със сина си Бъди, ще приготвят малко по-различна пица за радост на цялото семейство.
Към предаването15:30
Лесни рецепти за всеки ден с Джейми
+Епизод 20, Сезон 1 | Епизод 20
Джейми ще ни покаже изключително лесно печено ястие - пиле джалфрези с чушки. След това ще сподели вкусна рецепта с броколи – пълнени пирожки, хрупкави отдолу и пухкави отгоре.
Към предаването16:00
Рейчъл Ку: Моята шведска кухня
+Риболов по западното крайбрежие, Сезон 1 | Епизод 7
Рейчъл ще приготви грилован октопод със зелева салата с кимион. След това ще направи купа покé гравлакс, а за десерт ще има планина от горски плодове в бял шоколад и кокос.
Към предаването16:30
Бон Апети
+У дома, Сезон 7 | Епизод 3
Лора и Стоян показват любими рецепти от домашната кухня. Започват с бърза зелева салата с веган майонеза. Следва специалната яхния, която напомня за кюфтета по чирпански. На финала правят домашен течен шоколад, който поднасят с козуначени топчета.
Към предаването17:00
Пекарната на Рудолф: Безкраен празник
+Посещение, Сезон 1 | Епизод 6
Имате гости и искате да ги впечатлите? Тогава им поднесете домашни вкусотии. В този епизод Рудолф прави възхитителен и апетитен малинов пай. Гостите ви предпочитат шоколад? Тези шоколадови чаши с бита сметана и плодове определено си заслужават.
Към предаването17:30
Пекарната на Рудолф: Безкраен празник
+Детско парти, Сезон 1 | Епизод 7
Няма детско парти без сладки! Ето защо в този епизод Рудолф ви показва две лакомства. Какво ще кажете за празнична бонбонена торта? Освен това Рудолф създава лакомство от шоколад, бисквити, гевречета, ядки и… бонбони!
Към предаването18:00
Тайните на леля Кати
+От обикновена риба до кралско ястие, Сезон 5 | Епизод 23
Леля Кати винаги има хек, червена риба и калмари във фризера. Днес ще станат на специални ястия. Хрупкави кюфтенца от хек с майонеза с босилек. Червената риба ще е на филета с бадемова коричка, изпечени във фурната. Завършваме с класическо фрикасе.
Към предаването18:30
Тайните на леля Кати
+Рецепти от Бейра, Сезон 5 | Епизод 24
Богата е кухнята на Бейра. Леля Кати ѝ е почитател и ще приготви за предястие супа от бакла с шунка, карфиол и ориз. Ще замести традиционната яребица с пъдпъдък, гарниран с пръчици от сладки картофи. Десертът е каша с мляко, захар и канела.
Към предаването19:00
Историите на Маркъс Уеринг от кухнята в градината
+Еленско, Сезон 2 | Епизод 7
Маркъс Уеринг изследва новите възможности в своето малко стопанство в Съсекс. Той се завръща към дивата природа и се учи да опитомява елени, както и да си набавя храна заедно с някои начинаещи готвачи.
Към предаването19:30
Историите на Маркъс Уеринг от кухнята в градината
+Морска сол, Сезон 2 | Епизод 8
Маркъс Уеринг изследва новите възможности в своето малко стопанство в Съсекс. Той посещава Малдон, за да научи повече за производството на сол и изгражда своя собствена експериментална леха, за да отглежда ядливи цветя.
Към предаването20:00
Стенли Тучи: В търсене на Италия
+Болоня, Сезон 1 | Епизод 3
Стенли Тучи изследва Болоня, смятана от мнозина за кулинарната столица на Италия.
Към предаването21:00
Карибската кухня на Ейнсли
+Антигуа, част 1, Сезон 1 | Епизод 9
В този предпоследен епизод от поредицата, Ейнсли пътува до Антигуа, за да усети и преживее един красив слънчев остров. Първата му спирка е Английското пристанище, където се среща с местния историк д-р Рег Мърфи, за да научи историята на острова.
Към предаването22:00
Великият Меконг с Люк Нгуен
+Сием Реап, Камбоджа, Сезон 2 | Епизод 5
Люк пресича река Меконг в Камбоджа и разглежда древния град Сиам Реап.
Към предаването22:30
Великият Меконг с Люк Нгуен
+Пном Пен, Камбоджа, Сезон 2 | Епизод 6
Люк пътува до оживената столица на Камбоджа Пном Пен, където намира необичайни лакомства за хапване.
Към предаването23:00
Давид Скоко: Мотор, вино и храна
+Пощенска марка Жлахтина, Сезон 1 | Епизод 9
Давид е на остров Крък, където се среща с Антон Катунар - любител историк, IT специалист и винопроизводител. Неговата продукция е опитвана от американски президент и от папата, а Сан Марино издава пощенска марка с неговото вино Жлахтина.
Към предаването23:30
Давид Скоко: Мотор, вино и храна
+Владетелите на Дингач, Сезон 1 | Епизод 1
Давид Скоко пътува на юг, за да посети винарските семейства Матушко и Шегович. Предстои му да научи защо стръмното местоположение на Дингач в Пелешац е идеално за отглеждане на сорта "Плавач мали" и как се съхранява вино на дъното на морето.
Към предаването00:00
Бон Апети
+У дома, Сезон 7 | Епизод 3
Лора и Стоян показват любими рецепти от домашната кухня. Започват с бърза зелева салата с веган майонеза. Следва специалната яхния, която напомня за кюфтета по чирпански. На финала правят домашен течен шоколад, който поднасят с козуначени топчета.
Към предаването00:30
Рейчъл Ку: Моята шведска кухня
+Риболов по западното крайбрежие, Сезон 1 | Епизод 7
Рейчъл ще приготви грилован октопод със зелева салата с кимион. След това ще направи купа покé гравлакс, а за десерт ще има планина от горски плодове в бял шоколад и кокос.
Към предаването01:00
Стенли Тучи: В търсене на Италия
+Болоня, Сезон 1 | Епизод 3
Стенли Тучи изследва Болоня, смятана от мнозина за кулинарната столица на Италия.
Към предаването02:00
Карибската кухня на Ейнсли
+Антигуа, част 1, Сезон 1 | Епизод 9
В този предпоследен епизод от поредицата, Ейнсли пътува до Антигуа, за да усети и преживее един красив слънчев остров. Първата му спирка е Английското пристанище, където се среща с местния историк д-р Рег Мърфи, за да научи историята на острова.
Към предаването02:40
Грил тур с Примож
+Белград, Сезон 1 | Епизод 7
В този епизод Примож ще пътува до столицата на Сърбия Белград, където ще изпече вкусен ростбиф и стек, а също и риба, която прилича на звяр от ерата на динозаврите, след което на остров в река Сава ще приготви неземни бургери.
Към предаването03:05
В кухнята с Примож
+Посрещане на пролетта, Сезон 1 | Епизод 1
Примож прави салата от глухарчета, пилешка супа с домашно фиде и патешки гърди в тъмна бира с пюре от пащърнак. Забулва яйца и готви патешките гърди на пара.
Към предаването03:30
Лесни рецепти за всеки ден с Джейми
+Епизод 19, Сезон 1 | Епизод 19
Джейми ще приготви ястия, достойни за ресторант, но лесни за приготвяне и вкъщи – сос Холандез с авокадо, сервиран с приготвени на пара треска и аспержи. След това, заедно със сина си Бъди, ще приготвят малко по-различна пица за радост на цялото семейство.
Към предаването04:00
Лесни рецепти за всеки ден с Джейми
+Епизод 20, Сезон 1 | Епизод 20
Джейми ще ни покаже изключително лесно печено ястие - пиле джалфрези с чушки. След това ще сподели вкусна рецепта с броколи – пълнени пирожки, хрупкави отдолу и пухкави отгоре.
Към предаването04:20
Бон Апети
+У дома, Сезон 7 | Епизод 3
Лора и Стоян показват любими рецепти от домашната кухня. Започват с бърза зелева салата с веган майонеза. Следва специалната яхния, която напомня за кюфтета по чирпански. На финала правят домашен течен шоколад, който поднасят с козуначени топчета.
Към предаването04:45
Рейчъл Ку: Моята шведска кухня
+Риболов по западното крайбрежие, Сезон 1 | Епизод 7
Рейчъл ще приготви грилован октопод със зелева салата с кимион. След това ще направи купа покé гравлакс, а за десерт ще има планина от горски плодове в бял шоколад и кокос.
Към предаването05:10
Тайните на леля Кати
+От обикновена риба до кралско ястие, Сезон 5 | Епизод 23
Леля Кати винаги има хек, червена риба и калмари във фризера. Днес ще станат на специални ястия. Хрупкави кюфтенца от хек с майонеза с босилек. Червената риба ще е на филета с бадемова коричка, изпечени във фурната. Завършваме с класическо фрикасе.
Към предаването