Програма
Петък
29 март
06:00
Бъдещите кулинарни звезди на Гордън Рамзи
+Епизод 4, Сезон 2 | Епизод 4
Гордън Рамзи кани отборите в Оксфорд, за да възпроизведат чиния със суши, направена от майстор на суши. След това те създават коктейл в кенче и го пускат на пазара по време на Кралската регата в Хенли. Кой ще успее да мине оценяването?
Към предаването07:00
Люк Нгуен: Из Виетнам с влак
+Да Нанг, Сезон 1 | Епизод 5
Люк наближава средата на своето пътешествие в Дананг - разрастващ се и оживен град, разположен на брега.
Към предаването07:30
Люк Нгуен: Из Виетнам с влак
+Хюе, Сезон 1 | Епизод 6
В този епизод Люк посещава град Хюе, известен със своето кралско наследство, древна имперска архитектура и богата кралска кухня.
Към предаването08:00
Домашна кухня с Джейми Оливър
+Гъби, Сезон 2 | Епизод 2
Джейми Оливър се завръща на телевизионния екран с това, което умее най-добре, а именно готвенето вкъщи с прости и достъпни продукти, които отскоро отглежда в градината си. В центъра на всеки епизод ще се поставя по един основен хранителен продукт.
Към предаването08:30
Домашна кухня с Джейми Оливър
+Пипер и чили, Сезон 2 | Епизод 3
Джейми Оливър се завръща на телевизионния екран с това, което умее най-добре, а именно готвенето вкъщи с прости и достъпни продукти, които отскоро отглежда в градината си. В центъра на всеки епизод ще се поставя по един основен хранителен продукт.
Към предаването09:00
Пекарната на Рудолф: Малките пекари
+Епизод 19, Сезон 1 | Епизод 19
09:30
Пекарната на Рудолф: Малките пекари
+Епизод 20, Сезон 1 | Епизод 20
10:00
Пиршеството на Хeстън
+Пиршество от епохата на Тюдорите, Сезон 1 | Епизод 3
Хестън Блументал създава екстравагантно, ярко и ефектно тюдорско пиршество за група знаменитости. В менюто има жабешко бланманже, митичен звяр и оризов пудинг с костен мозък.
Към предаването11:00
Рецепти от Тоскана с Микела Киапа
+Семейна вечеря, Сезон 1 | Епизод 2
Микела Киапа се вдъхновява от традиционната тосканска кухня, за да сготви изключителни спагети болонезе за цялото семейство, класическо италианско песто и идеалният завършек - десерт от круши, поширани във вино.
Към предаването11:30
Бон Апети
+Фарфале и шоколадова шарлота, Сезон 2 | Епизод 13
Какво са намислили Лора и Стоян за днес? Салата с моркови и авокадо, паста, запечена на фурна... и шоколадова шарлота. Салатата ще оценят привържениците на по-леката храна. Пастата на фурна със сос, бекон и разтопени сирена ще събере около масата цялото семейство.
Към предаването12:00
Историите на Маркъс Уеринг от кухнята в градината
+Съсекско говеждо, Сезон 2 | Епизод 9
Маркъс Уеринг изследва новите възможности в своето малко стопанство в Съсекс. Той научава за традиционните породи крави от Съсекс и получава майсторски клас по управление на езерцата за водопой.
Към предаването12:30
Историите на Маркъс Уеринг от кухнята в градината
+Плашила, Сезон 2 | Епизод 10
Маркъс Уеринг изследва новите възможности в своето малко стопанство в Съсекс. Той изпробва изработването на плашила на местния панаир и получава урок по правене на сирене.
Към предаването13:00
Kулинарните маршрути на Южна Африка
+Дивата провинция Квазулу-Натал, Сезон 2 | Епизод 3
Уорън е очарован от пустите плажове, суровия океан и хипопотамите по североизточното крайбрежие. Тук той ще ни демонстрира две рецепти с местни фъстъци и люти чушки, като отделя време между тях и за гмуркане с шнорхел в скътан океански залив.
Към предаването13:30
Kулинарните маршрути на Южна Африка
+Сафари в парк "Мадикуе", Сезон 2 | Епизод 4
Уорън е в известен резерват с животни на северната граница на Южна Африка. В паузите на незабравимото сафари, той приготвя ризото и десерт, завършвайки с празненство по залез слънце в дивата пустош. Незабравим епизод за приключенците!
Към предаването14:00
Люк Нгуен: Из Виетнам с влак
+Нин Бин, Сезон 1 | Епизод 7
Следващата спирка на Люк е Нин Бин, на 12 часа с влак от Хюе. Нин Бин е живописно, приказно място, което вдъхновява за някои уникални местни рецепти.
Към предаването14:30
Люк Нгуен: Из Виетнам с влак
+Хай Фонг, Сезон 1 | Епизод 8
В този епизод Люк посещава Хай Фонг, голям индустриален град, вторият по големина в северната част на Виетнам.
Към предаването15:00
Домашна кухня с Джейми Оливър
+Дивеч с козина, Сезон 2 | Епизод 4
Джейми Оливър се завръща на телевизионния екран с това, което умее най-добре, а именно готвенето вкъщи с прости и достъпни продукти, които отскоро отглежда в градината си. В центъра на всеки епизод ще се поставя по един основен хранителен продукт.
Към предаването15:30
Домашна кухня с Джейми Оливър
+Зимни зеленчуци, Сезон 2 | Епизод 5
Джейми Оливър се завръща на телевизионния екран с това, което умее най-добре, а именно готвенето вкъщи с прости и достъпни продукти, които отскоро отглежда в градината си. В центъра на всеки епизод ще се поставя по един основен хранителен продукт.
Към предаването16:00
Рецепти от Тоскана с Микела Киапа
+Пици паста, Сезон 1 | Епизод 3
Микела Киапа посещава крайбрежния град Ливорно, прочут с прекрасната си морска храна, а в тосканско село се учи да приготвя паста пичи, за да завърши със сос от аншоа, подходящ за зеленчуци и хрупкав хляб, и бързи спагети с лимон и риба тон.
Към предаването16:30
Бон Апети
+Фарфале и шоколадова шарлота, Сезон 2 | Епизод 13
Какво са намислили Лора и Стоян за днес? Салата с моркови и авокадо, паста, запечена на фурна... и шоколадова шарлота. Салатата ще оценят привържениците на по-леката храна. Пастата на фурна със сос, бекон и разтопени сирена ще събере около масата цялото семейство.
Към предаването17:00
Пекарната на Рудолф: Малките пекари
+Епизод 19, Сезон 1 | Епизод 19
17:30
Пекарната на Рудолф: Малките пекари
+Епизод 20, Сезон 1 | Епизод 20
18:00
Тайните на леля Кати
+Пътуване по света с торти, Сезон 4 | Епизод 39
Днес леля Кати ни предлага меню, което ще ни отведе до три краища на света. Първо, немска торта Шварцвалд. После, прекосяваме Атлантика за нюйоркски франзели. И накрая ще се възхитим на японски чийзкейк.
Към предаването18:30
Тайните на леля Кати
+Малка лоза и много грозде, Сезон 4 | Епизод 40
Той е един от най-старите плодове и винаги е имал място на трапезата ни, било в твърдо или в течно състояние! Днес леля Кати ще готви с грозде. В менюто ще има патешки дроб с Портвайн и бяло грозде, червено вино и бадемови сладки със стафиди.
Към предаването19:00
Историите на Маркъс Уеринг от кухнята в градината
+Съсекско говеждо, Сезон 2 | Епизод 9
Маркъс Уеринг изследва новите възможности в своето малко стопанство в Съсекс. Той научава за традиционните породи крави от Съсекс и получава майсторски клас по управление на езерцата за водопой.
Към предаването19:30
Историите на Маркъс Уеринг от кухнята в градината
+Плашила, Сезон 2 | Епизод 10
Маркъс Уеринг изследва новите възможности в своето малко стопанство в Съсекс. Той изпробва изработването на плашила на местния панаир и получава урок по правене на сирене.
Към предаването20:00
Пол Холивуд опитва Япония
+Окинава, Киото и Хирошима, Сезон 1 | Епизод 2
Кулинарното пътешествие на Пол Холивуд продължава в Япония. Той се качва на високоскоростен влак, посещава Окинава и получава кулинарен урок от японец, оцелял след атомната бомба в Хирошима.
Към предаването21:00
Бъдещите кулинарни звезди на Гордън Рамзи
+Епизод 5, Сезон 2 | Епизод 5
Гордън Рамзи възлага на претендентите да се катерят по 40-метрови дървета, за да събират борови иглички и шишарки, които да имплементират в отличения със звезда на Мишлен милфьой. След това той ги кара да направят бутилирани сосове в Гейтсхед.
Към предаването22:00
Люк Нгуен: Из Виетнам с влак
+Нин Бин, Сезон 1 | Епизод 7
Следващата спирка на Люк е Нин Бин, на 12 часа с влак от Хюе. Нин Бин е живописно, приказно място, което вдъхновява за някои уникални местни рецепти.
Към предаването22:30
Люк Нгуен: Из Виетнам с влак
+Хай Фонг, Сезон 1 | Епизод 8
В този епизод Люк посещава Хай Фонг, голям индустриален град, вторият по големина в северната част на Виетнам.
Към предаването23:00
Kулинарните маршрути на Южна Африка
+Дивата провинция Квазулу-Натал, Сезон 2 | Епизод 3
Уорън е очарован от пустите плажове, суровия океан и хипопотамите по североизточното крайбрежие. Тук той ще ни демонстрира две рецепти с местни фъстъци и люти чушки, като отделя време между тях и за гмуркане с шнорхел в скътан океански залив.
Към предаването23:30
Kулинарните маршрути на Южна Африка
+Сафари в парк "Мадикуе", Сезон 2 | Епизод 4
Уорън е в известен резерват с животни на северната граница на Южна Африка. В паузите на незабравимото сафари, той приготвя ризото и десерт, завършвайки с празненство по залез слънце в дивата пустош. Незабравим епизод за приключенците!
Към предаването00:00
Бон Апети
+Фарфале и шоколадова шарлота, Сезон 2 | Епизод 13
Какво са намислили Лора и Стоян за днес? Салата с моркови и авокадо, паста, запечена на фурна... и шоколадова шарлота. Салатата ще оценят привържениците на по-леката храна. Пастата на фурна със сос, бекон и разтопени сирена ще събере около масата цялото семейство.
Към предаването00:30
Рецепти от Тоскана с Микела Киапа
+Пици паста, Сезон 1 | Епизод 3
Микела Киапа посещава крайбрежния град Ливорно, прочут с прекрасната си морска храна, а в тосканско село се учи да приготвя паста пичи, за да завърши със сос от аншоа, подходящ за зеленчуци и хрупкав хляб, и бързи спагети с лимон и риба тон.
Към предаването01:00
Пол Холивуд опитва Япония
+Окинава, Киото и Хирошима, Сезон 1 | Епизод 2
Кулинарното пътешествие на Пол Холивуд продължава в Япония. Той се качва на високоскоростен влак, посещава Окинава и получава кулинарен урок от японец, оцелял след атомната бомба в Хирошима.
Към предаването01:55
Бъдещите кулинарни звезди на Гордън Рамзи
+Епизод 5, Сезон 2 | Епизод 5
Гордън Рамзи възлага на претендентите да се катерят по 40-метрови дървета, за да събират борови иглички и шишарки, които да имплементират в отличения със звезда на Мишлен милфьой. След това той ги кара да направят бутилирани сосове в Гейтсхед.
Към предаването02:40
Пиршеството на Хeстън
+Пиршество от епохата на Тюдорите, Сезон 1 | Епизод 3
Хестън Блументал създава екстравагантно, ярко и ефектно тюдорско пиршество за група знаменитости. В менюто има жабешко бланманже, митичен звяр и оризов пудинг с костен мозък.
Към предаването03:30
Домашна кухня с Джейми Оливър
+Дивеч с козина, Сезон 2 | Епизод 4
Джейми Оливър се завръща на телевизионния екран с това, което умее най-добре, а именно готвенето вкъщи с прости и достъпни продукти, които отскоро отглежда в градината си. В центъра на всеки епизод ще се поставя по един основен хранителен продукт.
Към предаването04:00
Домашна кухня с Джейми Оливър
+Зимни зеленчуци, Сезон 2 | Епизод 5
Джейми Оливър се завръща на телевизионния екран с това, което умее най-добре, а именно готвенето вкъщи с прости и достъпни продукти, които отскоро отглежда в градината си. В центъра на всеки епизод ще се поставя по един основен хранителен продукт.
Към предаването04:20
Бон Апети
+Фарфале и шоколадова шарлота, Сезон 2 | Епизод 13
Какво са намислили Лора и Стоян за днес? Салата с моркови и авокадо, паста, запечена на фурна... и шоколадова шарлота. Салатата ще оценят привържениците на по-леката храна. Пастата на фурна със сос, бекон и разтопени сирена ще събере около масата цялото семейство.
Към предаването04:45
Новата балканска кухня с Божана
+Меню за след дългите почивни дни, Сезон 1 | Епизод 12
Към предаването05:10
Тайните на леля Кати
+Пътуване по света с торти, Сезон 4 | Епизод 39
Днес леля Кати ни предлага меню, което ще ни отведе до три краища на света. Първо, немска торта Шварцвалд. После, прекосяваме Атлантика за нюйоркски франзели. И накрая ще се възхитим на японски чийзкейк.
Към предаването