Използваме "бисквитки", с които да подобрим услугата, да персонализираме рекламите и да запомним Вашите настройки на сайта. Ако продължите да използвате сайта, се съгласявате с употребата на "бисквитки" в него. За повече информация, например как да деактивирате "бисквитките ", моля вижте политиката за кукита.

OK
advertisement

Програмата за деня

  • 00:00
    На риболов с Валънтайн Уорнър
    В тази поредица от пет части любителят на добрата храна и страстен рибар Валънтайн Уорнър ще обиколи от Атлантическия океан до Северно море, за да улови най-прясната и вкусна риба. После ще ни покаже как да приготвяме апетитни, лесни и здравословния ястия с нея.По време на своето пътешествие Вал...
  • 01:00
    На риболов с Валънтайн Уорнър
    В тази поредица от пет части любителят на добрата храна и страстен рибар Валънтайн Уорнър ще обиколи от Атлантическия океан до Северно море, за да улови най-прясната и вкусна риба. После ще ни покаже как да приготвяме апетитни, лесни и здравословния ястия с нея.По време на своето пътешествие Вал...
  • 01:55
    Пекарната на Рудолф
    Майстор-сладкарят Рудолф ван Веен ще сподели със зрителите опита и страста си в приготвянето на солени и сладки печива.
  • 02:20
    Пекарната на Рудолф
    Майстор-сладкарят Рудолф ван Веен ще сподели със зрителите опита и страста си в приготвянето на солени и сладки печива.
  • 02:45
    Пекарната на Рудолф
    Майстор-сладкарят Рудолф ван Веен ще сподели със зрителите опита и страста си в приготвянето на солени и сладки печива.
  • 04:10
    Пекарната на Рудолф
    Майстор-сладкарят Рудолф ван Веен ще сподели със зрителите опита и страста си в приготвянето на солени и сладки печива.
  • 04:35
    Пекарната на Рудолф
    Майстор-сладкарят Рудолф ван Веен ще сподели със зрителите опита и страста си в приготвянето на солени и сладки печива.
  • 04:00
    Сладкишите на Хиде
    В новото предаване „Сладкишите на Хиде”, холандският майстор-сладкар Хиде демонстрира, че приготвянето на сладкарски шедьоври не е непременно сложно занимание. С помощта на правилната информация и с основни познания в сладкарството, всеки може да създава впечатляващи специалитети. Отделните...
  • 04:25
    Сладкишите на Хиде
    В новото предаване „Сладкишите на Хиде”, холандският майстор-сладкар Хиде демонстрира, че приготвянето на сладкарски шедьоври не е непременно сложно занимание. С помощта на правилната информация и с основни познания в сладкарството, всеки може да създава впечатляващи специалитети. Отделните...
  • 04:50
    Пекарната на Рудолф
    Майстор-сладкарят Рудолф ван Веен ще сподели със зрителите опита и страста си в приготвянето на солени и сладки печива.
  • 05:15
    Пекарната на Рудолф
    Майстор-сладкарят Рудолф ван Веен ще сподели със зрителите опита и страста си в приготвянето на солени и сладки печива.
  • 05:35
    Пекарната на Рудолф
    Майстор-сладкарят Рудолф ван Веен ще сподели със зрителите опита и страста си в приготвянето на солени и сладки печива.
  • 06:00
    На риболов с Валънтайн Уорнър
    В тази поредица от пет части любителят на добрата храна и страстен рибар Валънтайн Уорнър ще обиколи от Атлантическия океан до Северно море, за да улови най-прясната и вкусна риба. После ще ни покаже как да приготвяме апетитни, лесни и здравословния ястия с нея.По време на своето пътешествие Вал...
  • 06:45
    Кухня без граници
    „Кухня без граници“ предлага изкусителни пътешествия из едно наистина уникално място – вашата собствена кухня
  • 06:55
    Пекарната на Рудолф
    Майстор-сладкарят Рудолф ван Веен ще сподели със зрителите опита и страста си в приготвянето на солени и сладки печива.
  • 07:20
    Пекарната на Рудолф
    Майстор-сладкарят Рудолф ван Веен ще сподели със зрителите опита и страста си в приготвянето на солени и сладки печива.
  • 07:50
    Сладкишите на Хиде
    В новото предаване „Сладкишите на Хиде”, холандският майстор-сладкар Хиде демонстрира, че приготвянето на сладкарски шедьоври не е непременно сложно занимание. С помощта на правилната информация и с основни познания в сладкарството, всеки може да създава впечатляващи специалитети. Отделните...
  • 08:20
    Сладкишите на Хиде
    В новото предаване „Сладкишите на Хиде”, холандският майстор-сладкар Хиде демонстрира, че приготвянето на сладкарски шедьоври не е непременно сложно занимание. С помощта на правилната информация и с основни познания в сладкарството, всеки може да създава впечатляващи специалитети. Отделните...
  • 08:50
    Пекарната на Рудолф
    Майстор-сладкарят Рудолф ван Веен ще сподели със зрителите опита и страста си в приготвянето на солени и сладки печива.
  • 09:15
    Лесни рецепти
    Ако имате желание да приготвяте разнообразна храна за семейството си без да прекарвате повече от половин час в кухнята, Рудолф ван Веен ще ви помогне!
  • 09:45
    Лесни рецепти
    Ако имате желание да приготвяте разнообразна храна за семейството си без да прекарвате повече от половин час в кухнята, Рудолф ван Веен ще ви помогне!
  • 10:15
    Като по учебник с Кари Озмънд
    В телевизионната поредица „Като по учебник с Кари Озмънд“ ще видим богата селекция от лесни рецепти за основни ястия без месо, специалитети със суперхрани, както и любимата на всички "бърза храна", превърнати в по-здравословни и по-икономични семейни ястия. Кари разкрива на зрителите тънкости...
  • 10:40
    Като по учебник с Кари Озмънд
    В телевизионната поредица „Като по учебник с Кари Озмънд“ ще видим богата селекция от лесни рецепти за основни ястия без месо, специалитети със суперхрани, както и любимата на всички "бърза храна", превърнати в по-здравословни и по-икономични семейни ястия. Кари разкрива на зрителите тънкости...
  • 11:05
    Моето меню за 15 минути
    В "Моето меню за 15 минути" Джейми Оливър е максимално бърз и идеен.
  • 11:35
    Моето меню за 15 минути
    В "Моето меню за 15 минути" Джейми Оливър е максимално бърз и идеен.
  • 12:05
    Пекарната на Сара
    Модерен и красив – такъв е домът на Сара в центъра на историческата част на Хелзинки, като самата Сара и храната, която приготвя. Този сезон акцентът е върху печивата - сладки и солени.
  • 12:35
    Пекарната на Сара
    Модерен и красив – такъв е домът на Сара в центъра на историческата част на Хелзинки, като самата Сара и храната, която приготвя. Този сезон акцентът е върху печивата - сладки и солени.
  • 13:05
    На живо с Габриеле Спонза
    На живо, пред публика, всеки ден до Габриеле Спонза ще бъде известната турска водеща Нилгюн Биргюн. Нилгюн обича да яде, но е истинска катастрофа в кухнята – не знае как да свари дори едно яйце. Но заедно с Габриеле ще приготвят страхотни ястия, изпипани до най-малкия детайл. Сръчните ръце на...
  • 13:35
    На живо с Габриеле Спонза
    На живо, пред публика, всеки ден до Габриеле Спонза ще бъде известната турска водеща Нилгюн Биргюн. Нилгюн обича да яде, но е истинска катастрофа в кухнята – не знае как да свари дори едно яйце. Но заедно с Габриеле ще приготвят страхотни ястия, изпипани до най-малкия детайл. Сръчните ръце на...
  • 14:05
    Моето меню за 15 минути
    В "Моето меню за 15 минути" Джейми Оливър е максимално бърз и идеен.
  • 14:30
    Моето меню за 15 минути
    В "Моето меню за 15 минути" Джейми Оливър е максимално бърз и идеен.
  • 15:00
    Домашна кухня с Джейми Оливър
    Телевизионното предаване предоставя всички съвети на Джейми за саденето и отглеждането на домашни продукти и, разбира се, много рецепти, които да ви помогнат да се възползвате напълно от тях!
  • 15:30
    Домашна кухня с Джейми Оливър
    Телевизионното предаване предоставя всички съвети на Джейми за саденето и отглеждането на домашни продукти и, разбира се, много рецепти, които да ви помогнат да се възползвате напълно от тях!
  • 16:00
    От градината на масата
    С "От градината на масата" ще пътуваме из Словения и ще научаваме за различните и кулинарни области. Ще се наслаждаваме както на традиционни ястия, така и на модерни - всички с органично отгледани сезонни продукти. Това е и основната идея на предаването - прясно, здравословно и вкусно.
  • 16:30
    От градината на масата
    С "От градината на масата" ще пътуваме из Словения и ще научаваме за различните и кулинарни области. Ще се наслаждаваме както на традиционни ястия, така и на модерни - всички с органично отгледани сезонни продукти. Това е и основната идея на предаването - прясно, здравословно и вкусно.
  • 17:00
    Сладкишите на Хиде
    В новото предаване „Сладкишите на Хиде”, холандският майстор-сладкар Хиде демонстрира, че приготвянето на сладкарски шедьоври не е непременно сложно занимание. С помощта на правилната информация и с основни познания в сладкарството, всеки може да създава впечатляващи специалитети. Отделните...
  • 17:30
    Сладкишите на Хиде
    В новото предаване „Сладкишите на Хиде”, холандският майстор-сладкар Хиде демонстрира, че приготвянето на сладкарски шедьоври не е непременно сложно занимание. С помощта на правилната информация и с основни познания в сладкарството, всеки може да създава впечатляващи специалитети. Отделните...
  • 18:00
    Пекарната на Сара
    Модерен и красив – такъв е домът на Сара в центъра на историческата част на Хелзинки, като самата Сара и храната, която приготвя. Този сезон акцентът е върху печивата - сладки и солени.
  • 18:30
    Пекарната на Сара
    Модерен и красив – такъв е домът на Сара в центъра на историческата част на Хелзинки, като самата Сара и храната, която приготвя. Този сезон акцентът е върху печивата - сладки и солени.
  • 19:00
    Вкуси света с Маню Фалдел
    Маню Фелдел се вълнува от много неща в живота си – от семейството, от новия си дом Австралия, от френските си корени. Онова, обаче, което го занимава непрекъснато, е храната. Той отдавна мечтае да тръгне по стъпките на Жул Верн и романа „Около света за 80 дни“, но в главната роля да бъдат...
  • 20:00
    Вкуси света с Маню Фалдел
    Маню Фелдел се вълнува от много неща в живота си – от семейството, от новия си дом Австралия, от френските си корени. Онова, обаче, което го занимава непрекъснато, е храната. Той отдавна мечтае да тръгне по стъпките на Жул Верн и романа „Около света за 80 дни“, но в главната роля да бъдат...
  • 21:00
    Антъни Бурдейн: Без задръжки
    В телевизионната поредица за пътешествия, носителка на ЕМИ, Антъни Бурдейн продължава да изследва всяко кътче от глобуса.
  • 21:50
    Антъни Бурдейн: Без задръжки
    В телевизионната поредица за пътешествия, носителка на ЕМИ, Антъни Бурдейн продължава да изследва всяко кътче от глобуса.
  • 22:45
    Кухня без граници
    „Кухня без граници“ предлага изкусителни пътешествия из едно наистина уникално място – вашата собствена кухня
  • 23:00
    От градината на масата
    С "От градината на масата" ще пътуваме из Словения и ще научаваме за различните и кулинарни области. Ще се наслаждаваме както на традиционни ястия, така и на модерни - всички с органично отгледани сезонни продукти. Това е и основната идея на предаването - прясно, здравословно и вкусно.
  • 23:30
    От градината на масата
    С "От градината на масата" ще пътуваме из Словения и ще научаваме за различните и кулинарни области. Ще се наслаждаваме както на традиционни ястия, така и на модерни - всички с органично отгледани сезонни продукти. Това е и основната идея на предаването - прясно, здравословно и вкусно.