Програма
Вторник
19 март
06:00
Бъдещите кулинарни звезди на Гордън Рамзи
+Епизод 4, Сезон 1 | Епизод 4
Днес всичко се върти около бързото хранене. Гордън кани участниците в елитната закусвалня в Котсуолдс и им възлага управлението ѝ. Ще успее ли храната да отговори на очакванията? И какво ще се случи, когато Гордън огладнее и реши да си поръча бургер?
Към предаването07:00
Индия с Люк Нгуен
+Бангалор: Част 1, Сезон 1 | Епизод 1
Присъединете се към пикантното приключение на Люк в Бангалор. Той ще се потопи в сърцето на града, ще овладее изкуството да приготвя идли и ще се наслади на ароматите на нощните пазари в оживения мюсюлмански квартал.
Към предаването07:30
Индия с Люк Нгуен
+Бангалор: Част 2, Сезон 1 | Епизод 2
В мюсюлманския квартал на Бангалор Люк разкрива тайните на удивителното биряни в нетрадиционен ресторант и хапва изкусителна вечеря преди да поеме на път.
Към предаването08:00
Моето меню за 30 минути
+Италианска паста с броколи, Сезон 1 | Епизод 39
Джейми ни изненадва с италианска паста с броколи и тиквички, салата бочонини и друга салата с прошуто и пъпеш.
Към предаването08:30
Моето меню за 30 минути
+Пушена сьомга, Сезон 1 | Епизод 40
Днес Джейми Оливър ще ни приготви пушена сьомга придружена с картофена салата, домашно сирене, ръжен хляб и истинско домашно масло.
Към предаването09:00
Пекарната на Рудолф: Малките пекари
+Епизод 3, Сезон 1 | Епизод 3
09:30
Пекарната на Рудолф: Малките пекари
+Епизод 4, Сезон 1 | Епизод 4
10:00
Великата британска храна с Хестън
+Ростбиф, Сезон 1 | Епизод 2
"Този път темата е ростбиф. Хестън разказва невероятни истории и открива корените на това британско ястие, преди да сервира великолепен ростбиф на хората, които го правят възможен – месарите и фермерите."
Към предаването11:00
Ключовата съставка на Лука
+Колбаси, Сезон 3 | Епизод 4
Лука ни показва любимите си рецепти, използвайки днешната ключова съставка - сирене Пармиджано Реджано
Към предаването11:30
Бон Апети
+Вегетарианско меню, Сезон 2 | Епизод 5
Лора и Стоян не крият предпочитанията си към месото, но този път са решили менюто да е вегетарианско. Салатата ще е от черна леща със свежи зеленчуци и млечен дресинг, а основното - стек... от целина - страшно вкусен. Ще им остане време и за торта.
Към предаването12:00
Историите на Маркъс Уеринг от кухнята в градината
+Идеалното пиле, Сезон 1 | Епизод 3
Маркъс Уеринг се отдава на по-бавен начин на живот в своето малко стопанство в Съсекс. Той търси перфектното пиле и получава урок за отглеждане на гъби в собствен гъбарник.
Към предаването12:30
Историите на Маркъс Уеринг от кухнята в градината
+Говеда, Сезон 1 | Епизод 4
Маркъс Уеринг се отдава на по-бавен начин на живот в своето малко стопанство в Съсекс. Той търси перфектните крави и се отправя към селската кръчма заедно с други местни производители.
Към предаването13:00
Вдъхновяващи печива с Джулиет Сиър
+Епизод 7, Сезон 1 | Епизод 7
Всички вдъхновяващи печива днес са подаръци за роднини и приятели за Коледа. Има соленки с розмарин и пармезан, крекери с активен въглен и сирене, малки пудинг близалки и венец от джинджифилово тесто.
Към предаването14:00
Индия с Люк Нгуен
+Коимбаторе, Тамил Наду, Сезон 1 | Епизод 3
В спокойния град Коимбаторе Люк започва с колосално количество печено месо, партнира си с майка и син, за да разкрие тайните на древната кухня на Конгунаду и се опитва да приготви енигматичния тандур!
Към предаването14:30
Индия с Люк Нгуен
+Трисур, Керала, Сезон 1 | Епизод 4
В културната столица на Керала Трисур Люк се гмурка в ароматно пиршество с пилешко къри, овладява изкуството на рибните ястия и се наслаждава на чаша култура в емблематична индийска къща на кафето.
Към предаването15:00
Домашна кухня с Джейми Оливър
+Картофи, Сезон 1 | Епизод 1
Всички обичат картофите. Джейми е ентусиазиран относно тези подземни бижута и ще направи перфектната картофена салата, използвайки прясно извадени картофи. Заедно с градинаря Брайън проучват какво се крие под почвата и лилавите картофи, които откриват, са наистина невероятни.
Към предаването15:30
Домашна кухня с Джейми Оливър
+Грах и бакла, Сезон 1 | Епизод 2
В този епизод Джейми ще приготви три рецепти, като използва най-пресния грах и бакла, набрани направо от градината. Джейми възпява качествата на суровите зърна грах и бакла като приготвя пастет за намазване върху препечена филийка. Приготвя още кюфтета от бакла и спагети с кайма и пресен грах.
Към предаването16:00
Ключовата съставка на Лука
+Кафе, Сезон 3 | Епизод 5
Лука ни показва любимите си рецепти, използвайки днешната ключова съставка - кафе.
Към предаването16:30
Бон Апети
+Вегетарианско меню, Сезон 2 | Епизод 5
Лора и Стоян не крият предпочитанията си към месото, но този път са решили менюто да е вегетарианско. Салатата ще е от черна леща със свежи зеленчуци и млечен дресинг, а основното - стек... от целина - страшно вкусен. Ще им остане време и за торта.
Към предаването17:00
Пекарната на Рудолф: Малките пекари
+Епизод 3, Сезон 1 | Епизод 3
17:30
Пекарната на Рудолф: Малките пекари
+Епизод 4, Сезон 1 | Епизод 4
18:00
Тайните на леля Кати
+Рецептите на по-голямата сестра, Сезон 4 | Епизод 23
Днес леля Кати ще играе в кухнята със сестра си Шиня. Заедно те ще приготвят фурми и бекон в кори, оригинално чили, с пуешко и черен боб и една от любимите торти на най-голямата й сестра - тортата „Мисисипи“.
Към предаването18:30
Тайните на леля Кати
+Добре изглеждащи пайове, Сезон 4 | Епизод 24
Леля Кати не може да устои на красив пай! Понеже обича да ги украсява по свой собствен начин, днес тя ще приготви три вкусни пая и ще ги "облече" идеално.
Към предаването19:00
Историите на Маркъс Уеринг от кухнята в градината
+Идеалното пиле, Сезон 1 | Епизод 3
Маркъс Уеринг се отдава на по-бавен начин на живот в своето малко стопанство в Съсекс. Той търси перфектното пиле и получава урок за отглеждане на гъби в собствен гъбарник.
Към предаването19:30
Историите на Маркъс Уеринг от кухнята в градината
+Говеда, Сезон 1 | Епизод 4
Маркъс Уеринг се отдава на по-бавен начин на живот в своето малко стопанство в Съсекс. Той търси перфектните крави и се отправя към селската кръчма заедно с други местни производители.
Към предаването20:00
Корнуол с Рик Стайн
+Епизод 3, Сезон 3 | Епизод 3
Към предаването20:30
Корнуол с Рик Стайн
+Епизод 4, Сезон 3 | Епизод 4
Към предаването21:00
Бъдещите кулинарни звезди на Гордън Рамзи
+Епизод 5, Сезон 1 | Епизод 5
Днес, Гордън ще провери доколко неговите състезатели могат да взимат решения под напрежение. Задачата им ще бъде да разпознаят известно сирене само по вкуса и миризмата му. Ще трябва да се спуснат в ужасяващо тясна пещера на стотици метри под земята.
Към предаването22:00
Индия с Люк Нгуен
+Коимбаторе, Тамил Наду, Сезон 1 | Епизод 3
В спокойния град Коимбаторе Люк започва с колосално количество печено месо, партнира си с майка и син, за да разкрие тайните на древната кухня на Конгунаду и се опитва да приготви енигматичния тандур!
Към предаването22:30
Индия с Люк Нгуен
+Трисур, Керала, Сезон 1 | Епизод 4
В културната столица на Керала Трисур Люк се гмурка в ароматно пиршество с пилешко къри, овладява изкуството на рибните ястия и се наслаждава на чаша култура в емблематична индийска къща на кафето.
Към предаването23:00
Вдъхновяващи печива с Джулиет Сиър
+Епизод 7, Сезон 1 | Епизод 7
Всички вдъхновяващи печива днес са подаръци за роднини и приятели за Коледа. Има соленки с розмарин и пармезан, крекери с активен въглен и сирене, малки пудинг близалки и венец от джинджифилово тесто.
Към предаването00:00
Бон Апети
+Вегетарианско меню, Сезон 2 | Епизод 5
Лора и Стоян не крият предпочитанията си към месото, но този път са решили менюто да е вегетарианско. Салатата ще е от черна леща със свежи зеленчуци и млечен дресинг, а основното - стек... от целина - страшно вкусен. Ще им остане време и за торта.
Към предаването00:30
Ключовата съставка на Лука
+Кафе, Сезон 3 | Епизод 5
Лука ни показва любимите си рецепти, използвайки днешната ключова съставка - кафе.
Към предаването01:00
Париж с Гийом
+Епизод 9, Сезон 1 | Епизод 9
Шеф Гийом Брахими посещава 17-ти и 18-ти район на Париж, където разглежда ферма за гъби в подземен паркинг.
Към предаването01:30
Париж с Гийом
+Епизод 10, Сезон 1 | Епизод 10
Шеф Гийом Брахими завършва обиколката си на Париж с изследване на бохемския център на града, както и с дегустация на парижка бира и обиколка на интригуващия квартал на Едит Пиаф.
Към предаването01:55
Корнуол с Рик Стайн
+Епизод 3, Сезон 3 | Епизод 3
Към предаването02:20
Корнуол с Рик Стайн
+Епизод 4, Сезон 3 | Епизод 4
Към предаването02:40
Великата британска храна с Хестън
+Ростбиф, Сезон 1 | Епизод 2
"Този път темата е ростбиф. Хестън разказва невероятни истории и открива корените на това британско ястие, преди да сервира великолепен ростбиф на хората, които го правят възможен – месарите и фермерите."
Към предаването03:30
Домашна кухня с Джейми Оливър
+Картофи, Сезон 1 | Епизод 1
Всички обичат картофите. Джейми е ентусиазиран относно тези подземни бижута и ще направи перфектната картофена салата, използвайки прясно извадени картофи. Заедно с градинаря Брайън проучват какво се крие под почвата и лилавите картофи, които откриват, са наистина невероятни.
Към предаването04:00
Домашна кухня с Джейми Оливър
+Грах и бакла, Сезон 1 | Епизод 2
В този епизод Джейми ще приготви три рецепти, като използва най-пресния грах и бакла, набрани направо от градината. Джейми възпява качествата на суровите зърна грах и бакла като приготвя пастет за намазване върху препечена филийка. Приготвя още кюфтета от бакла и спагети с кайма и пресен грах.
Към предаването04:20
Бон Апети
+Вегетарианско меню, Сезон 2 | Епизод 5
Лора и Стоян не крият предпочитанията си към месото, но този път са решили менюто да е вегетарианско. Салатата ще е от черна леща със свежи зеленчуци и млечен дресинг, а основното - стек... от целина - страшно вкусен. Ще им остане време и за торта.
Към предаването04:45
Новата балканска кухня с Божана
+Коледа, Сезон 1 | Епизод 4
Към предаването05:10
Тайните на леля Кати
+Рецептите на по-голямата сестра, Сезон 4 | Епизод 23
Днес леля Кати ще играе в кухнята със сестра си Шиня. Заедно те ще приготвят фурми и бекон в кори, оригинално чили, с пуешко и черен боб и една от любимите торти на най-голямата й сестра - тортата „Мисисипи“.
Към предаването