Използваме "бисквитки", с които да подобрим услугата, да персонализираме рекламите и да запомним Вашите настройки на сайта. Ако продължите да използвате сайта, се съгласявате с употребата на "бисквитки" в него. За повече информация, например как да деактивирате "бисквитките ", моля вижте политиката за кукита.

OK
advertisement

Тайните на месото

Ейдриън Ричардсън е известен ресторантьор и автор на бестселъра „Месо“. Той сам обработва пържолите си, приготвя собствени наденици и салами, в общи линии, знае всичко за месото - как да го избираме, как да го режем, как да го сготвим и изядем.

Ейдриън се е скрил далеч от всички досадни вегетарианци, за да е сигурен, че тайните на някои от най-добрите месни ястия в света ще бъдат запазени за потомството и предадени на следващите поколения.

Едно предаване не само за хищници, но и за всеки, който е решил да добави повече ,и по-вкусно, желязо в диетата си!