Използваме "бисквитки", с които да подобрим услугата, да персонализираме рекламите и да запомним Вашите настройки на сайта. Ако продължите да използвате сайта, се съгласявате с употребата на "бисквитки" в него. За повече информация, например как да деактивирате "бисквитките ", моля вижте политиката за кукита.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Донати

категория 0/5
1. Разтопете маслото. Разбийте яйцата със захарта, след това добавете брашното, бакпулвера и солта. Разбийте киселото мляко преди да го добавите. Оформете топка от тестото, сложете я в купа и покрийте с прозрачно фолио. Оставете тестото в хладилник за 30 минути.
2. Оформете тестото като руло. Нарежете го на еднакви парчета. Всяко парче оформете на топче, като го търкаляте между дланите си. След това разплескайте топчицата и с пръст пробийте дупка в нея.
3. Загрейте олиото в тенджера до 170 градуса. Пускайте поничките в горещото олио и когато изплуват на повърхността, ги обърнете. Пържете само по 3-4 понички наведнъж. Нареждайте ги в чиния върху салфетка.
4. Оваляйте топлите понички в захар.


За деца: да
За вегетарианци: да
От предаване:
Рецепта на: Рудолф ван Веен