Ние използваме "бисквитки"и други технологии, за да подобрим качеството на Вашия достъп и онлайн ползването на Сайта. С използването на Сайта Вие се съгласявате с използването на "бисквитки" съобразно предвиденото в нашата Политика относно използваните "бисквитки".
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Зеленчукови кексчета

категория 0/5
Лещата се сварява предварително и се охлажда. В купа се слага лещата, грахът, нарязаните на кубчета лук и чушки. Добавяме яйцата, сметаната и кашкавала. Разбъркваме хубаво. Поставяме от сместа във формички за мъфини и изпичаме кексчетата.
Важно е да се знае, че винаги, когато се консумира леща, трябва да я гарнираме с доматен сос или салата от домати. Така желязото, което се съдържа в лещата, ще бъде усвоено от организма ни.
За деца:
не
За вегетарианци:
да