Ние използваме "бисквитки"и други технологии, за да подобрим качеството на Вашия достъп и онлайн ползването на Сайта. С използването на Сайта Вие се съгласявате с използването на "бисквитки" съобразно предвиденото в нашата Политика относно използваните "бисквитки".
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Торта Виваче

Стъпки

  1. Prev1/8Next

    1. Карамелизирайте захарта за крокана и сипете в нея орехите. Разбъркайте.
  2. Prev2/8Next

    2. Изсипете карамела върху дъска, покрита с хартия за печене. След като кроканът изстине го счукайте в хаванче.
  3. Prev3/8Next

    3. Разбийте яйцата и захарта на пухкав крем. Разбиването може да го направите на топла водна баня. Ароматизирайте с ванилията.
  4. Prev4/8Next

    4. В друг съд разбийте добре маслото с пудрата захар.
  5. Prev5/8Next

    5. Смесете двата крема и добавете какаото.
  6. Prev6/8Next

    6. Смесете млякото и коняка. Нарежете бишкотите на парченца и ги напръскайте с млякото.
    7. Объркайте ги с крема и накрая сипете и крокана. Внимателно разбъркайте всичко.
  7. Prev7/8Next

    8. Изсипете готовата смес в тортена форма с подвижен пръстен. Загладете отгоре и оставете тортата за един ден в хладилника, за да се стегне и спои.
  8. Prev8/8Next

    9. Преди сервиране отстранете пръстена и гарнирайте по ваше желание.
категория 0/5
За деца:
не
За вегетарианци:
да
От предаване:
Рецепта на: Йоланта Делибозова - Йоли