1. Накъсайте само меката част на хляба в купа и го залейте с прясното мляко.
2. Сложете хайвера от кефал в тиган и добавете попилия млякото хляб. Разбъркайте енергично без да затопляте хайвера. Целта е той да се отпусне.
3. Дръпнете тигана от огъня и прецедете сместа през цедка. Добавете 1-2 с.л. гореща вода, за да може сместа да мине през цедката.
4. Започнете да добавяте по малко зехтин и лимонов сок, като бъркате енергично. Продължете бъркането докато получите желаната консистенция - пухкава и гладка.

Продукти

  • 2 филии бял хляб 0.5 ч.ч. прясно мляко 1 хайвер от кефал 1 ч.ч. зехтин 2 лимона сок прясно смлян черен пипер гореща вода

Начин на приготвяне:

    Свързани рецепти

    Виж всички