Пъстърва с билки на жар
Рецепта от: Йоланта Делибозова - Йоли
1. Увийте картофите в алуминиево фолио и ги заровете в жарта.
2. Почистете рибата и я посолете. Напълнете коремната кухина с цели клончета подправки и резени лимон. Изпечете я на жарта.
3. Преди сервиране отстранете лимоните и подправките.
4. Поднесете рибата с картофите, които по желание може да намажете с малко масло.
2. Почистете рибата и я посолете. Напълнете коремната кухина с цели клончета подправки и резени лимон. Изпечете я на жарта.
3. Преди сервиране отстранете лимоните и подправките.
4. Поднесете рибата с картофите, които по желание може да намажете с малко масло.
Продукти
- 2 пъстърви 2 стръка див риган 2 стръка балканска чубрица 0.5 лимон 2 големи картофа сол
Начин на приготвяне:
Свързани рецепти
Виж всичкиРецепти Йоланта Делибозова - Йоли
Пареник
Рецепти Йоланта Делибозова - Йоли
Пиле на лютика
Рецепти Йоланта Делибозова - Йоли
Пикантна доматена салата
Рецепти Йоланта Делибозова - Йоли
Морски шишчета с шафран и чеснови крутони
Рецепти Йоланта Делибозова - Йоли
Пицата на Йоли
Рецепти Йоланта Делибозова - Йоли
Богата лятна паста
Рецепти Йоланта Делибозова - Йоли
Нумидийско пиле
Рецепти Йоланта Делибозова - Йоли
Салата от краставици
Рецепти Йоланта Делибозова - Йоли
Баница с чери домати
Рецепти Йоланта Делибозова - Йоли
Пилешки шишчета със сусам