Използваме "бисквитки", с които да подобрим услугата, да персонализираме рекламите и да запомним Вашите настройки на сайта. Ако продължите да използвате сайта, се съгласявате с употребата на "бисквитки" в него. За повече информация, например как да деактивирате "бисквитките ", моля вижте политиката за кукита.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Пълнен сандвич със салса

категория 0/5
1. С помощта на назъбен нож разрежете франзелата на две половини по дължина. Издълбайте вътрешността на хляба и от двете половини.
2. Нарежете шунката и чушката на кубчета. Обелете вареното яйце и също го нарежете на кубчета. В дълбока купа смесете продуктите, накъсайте листата зелена салата и добавете сметана или крем-сирене. Овкусете с черен пипер и разбъркайте добре.
3. Напълнете двете половини франзела с пълнежа. Поставете ги една върху друга така, че да образуват отново цяла франзела. Увийте франзелата в прозрачно фолио, завържете краищата като бонбон и я поставете в хладилник за няколко минути.
4. Бланширайте броколито за 6-7 минути и го накъсайте на розички. Набучете всяка розичка на дървена клечка.
5. За салсата нарежете чушката и лука на кубчета, а магданозът на ситно. Добавете към сметаната /или крем-сирене/ и идтискайте лимоновия сок. Разбъркайте добре.
6. Извадете франзелата от хладилника, отстранете фолиото и я нарежете на филийки. Подредете ги в кръг в голяма чиния. По средата на чинията поставете купичка със салса, а отстрани броколи на шишчета.
За деца:
да
За вегетарианци:
не
От предаване:
Рецепта на: Ненад Великович