Използваме кукита, с които да подобрим услугата, персонализираме рекламите и запомним вашите настройки на сайта. Ако продължите да използвате сайта, се съгласявате с употребата на кукита в нашия сайт. За повече информация (напр. как да деактивирате кукитата) моля вижте политиката за кукита.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Мексикански пълнени картофи

категория 0/5
Измийте картофите и ги сложете цели в микровълнова фурна на 700 W за 3 минути от едната страна и за толкова от другата страна. Извадете ги и ги увийте в алуминиево фолио, за да се запазят топли докато приготвяте плънката за тях.
В тенджера с мазнина задушете лука, чесъна, червената чушка. След това добавете нарязаното на кубчета пилешко, а по-късно и кубчета наденица. Добавете червения пипер. Издълбайте малко от вътрешността на картофите и я сложете и нея в тенджерата.
Напълнете картофите с приготвената смес и ги сложете в намацана с мазнина тавичка. поръсете ги с настърган кашкавал и ги запечете на 180 градуса за 10-15 минути.
За гарнитура бланширайте броколи в подсолена вряща вода.
За деца:
не
За вегетарианци:
не
От предаване:
Рецепта на: Рудолф ван Веен