Използваме "бисквитки", с които да подобрим услугата, да персонализираме рекламите и да запомним Вашите настройки на сайта. Ако продължите да използвате сайта, се съгласявате с употребата на "бисквитки" в него. За повече информация, например как да деактивирате "бисквитките ", моля вижте политиката за кукита.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Лесен безглутенов хляб

категория 0/5
1. В голяма купа смесете четирите вида брашно /може да използвате и 500 г готова смес от безглутенови брашна/. Добавете солта и бакпулвера и разбъркайте.
2. Направете кладенче в брашната и в него добавете мътеницата. Разбъркайте до хомогенност.
3. Пресипете тестото в предварително намаслена и постлана с хартия за печене правоъгълна кексова форма /30 см/. Печете хляба в предварително загрята фурна на 200 градуса 30 минути.
За деца:
да
За вегетарианци:
да
От предаване:
Рецепта на: Рудолф ван Веен