Използваме "бисквитки", с които да подобрим услугата, да персонализираме рекламите и да запомним Вашите настройки на сайта. Ако продължите да използвате сайта, се съгласявате с употребата на "бисквитки" в него. За повече информация, например как да деактивирате "бисквитките ", моля вижте политиката за кукита.

OK
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Фахитас със зеленчуци

категория 0/5
1. Почистете и обелете зеленчуците. Нарежете ги на ивички и ги сложете в купа. Добавете и зеления фасул, нарязан на парченца. Поръсете ги с прясно смлян микс от различни видове пипер, сол, червен пипер и ситно нарязан магданоз или кориандър. Добавете малко зехтин, разбъркайте добре, като намачквате зеленчуците. Оставете сместа да престои 10 минути.
2. Запържете маринованите зеленчуци в добре загрят тиган с 0.5 с.л. зехтин за 1 минута.
3. Запечете тортилите от двете им страни, за по 1-2 минути, в добре загрят грил-тиган.
4. Поставете по малко от запържените зеленчуци във всяко парче тортиля и завийте на рулце. Разрежете рулото на две и сервирайте с гуакамоле.
За деца:
да
За вегетарианци:
да
От предаване:
Рецепта на: Ненад Великович