Ние използваме "бисквитки"и други технологии, за да подобрим качеството на Вашия достъп и онлайн ползването на Сайта. С използването на Сайта Вие се съгласявате с използването на "бисквитки" съобразно предвиденото в нашата Политика относно използваните "бисквитки".
advertisement
Разширено търсенеСкрий разширеното търсене

Донати

категория 0/5
1. Разтопете маслото. Разбийте яйцата със захарта, след това добавете брашното, бакпулвера и солта. Разбийте киселото мляко преди да го добавите. Оформете топка от тестото, сложете я в купа и покрийте с прозрачно фолио. Оставете тестото в хладилник за 30 минути.
2. Оформете тестото като руло. Нарежете го на еднакви парчета. Всяко парче оформете на топче, като го търкаляте между дланите си. След това разплескайте топчицата и с пръст пробийте дупка в нея.
3. Загрейте олиото в тенджера до 170 градуса. Пускайте поничките в горещото олио и когато изплуват на повърхността, ги обърнете. Пържете само по 3-4 понички наведнъж. Нареждайте ги в чиния върху салфетка.
4. Оваляйте топлите понички в захар.
За деца:
да
За вегетарианци:
да
От предаване:
Рецепта на: Рудолф ван Веен