Използваме "бисквитки", с които да подобрим услугата, да персонализираме рекламите и да запомним Вашите настройки на сайта. Ако продължите да използвате сайта, се съгласявате с употребата на "бисквитки" в него. За повече информация, например как да деактивирате "бисквитките ", моля вижте политиката за кукита.

OK
advertisement

Премиерите през октомври

ЛЕСНИ РЕЦЕПТИ НА ПЪТ
от 1 октомври
всяка събота и неделя, 16:00 ч.

Решени да разпространят идеята, че има толкова много лесни рецепти, които могат да се сготвят у дома, готвачите на 24KITCHEN тръгват на пътешествие, за да помогнат на зрители от всички възрасти и произход да приготвят ястия в собствените си кухни.

Във всеки епизод един зрител ще постави някакъв проблем - може би няма време или пък има вегетарианец в семейството и идеите за ястия се изчерпват. Готвачите ще обсъдят проблема, ще предложат решения и ще споделят някои съвети, които биха помогнали. Освен това всеки готвач ще представи идея за лесна, здравословна и бърза рецепта, осъществима с елементарно кухненско оборудване и продукти, които повечето хора имат в кухненския шкаф.

ВЕЛИКОТО БРИТАНСКО МЕНЮ - сезон 12
от 3 октомври
от понеделник до петък, 20:00 ч.

Едни от най-добрите готвачи от цяла Великобритания отново ще наострят ножове, за да изпипат менютата си за битката в най-продължителната и най-харесвана готварска поредица на Острова - „Великото британско меню“.През последното десетилетие кулинарното състезание успя да създаде стандарт за най-вкусната британска храна. Стотици от най-добрите готвачи са били вдъхновени от състезателния дух и мотивирани да надминат границите на гастрономията, за да спечелят възможността да представят своя регион и да си извоюват място в менюто, сервирано на специалните гости на престижно празненство.

„В дванайсетия сезон на „Великото британско меню“ готвачите са предизвикани да сътворят ястия, с които да отбележат 140-тата годишнина на тенис турнира „Уимбълдън“ и да демонстрират какъв е вкусът на лятото. Това е шанс да се насладим на невероятните вкусове, аромати и цветове на най-любимия период от годината и да уважим едно емблематично за слънчевия сезон събитие. Готвачите ще изучават традициите на състезанието и играчите, които правят това спортно събитие толкова значимо. Към съдиите ще се присъединят гости, които включват Тим Хенман, Грег Руседски и майката на Анди Мъри- Джуди, която ще помогне в организацията на празненството за най-тачения Голям шлем."
Том Кларк, изпълнителен продуцент

РОКЕРИ ЛАКОМНИЦИ: ВКУСНОТИИ С ПИЛЕ И ЯЙЦЕ
от 5 октомври
всеки четвъртък, 13:00 ч.

Обикаляйки Европа, Близкия изток и Америка с колела, Дейв и Си ще ни запознаят с разнообразието и универсалността на пилешкото месо и яйцата. Пълни с изненадващи и забавни нови факти от историята и науката за пилето, колоездачите хвърлят повече светлина около тази птица, която надминава броя на хората в съотношение три към едно.

Рокерите лакомници изучават най-вкусните, пикантни, традиционни и изобретателни начини да се сготви храна, прекрачваща всички граници на раса, религия, възраст и класа, която ще се превърне в най-консумираната в световен мащаб през следващите пет години.

По време на пътуванията си, Дейв и Си също така присъстват на уроците на някои от топ готвачите на пилешко - от френския ресторант „Бург-ан-Брес“, в който се предлага „ролс-ройса“ на печеното пиле до най-стария магазин за пържено пиле във Вирджиния. Те се срещат с продуценти, носители на награди, опитват интересни семейни рецепти, които са се предавали поколения наред и разбират защо всъщност пилешкото е най-популярното месо в света.


БОЙНИЯТ КЛУБ НА ДЖЕЙМИ И ДЖИМИ - сезон 5
26 октомври 2017 г.
всеки понеделник, 13:00 ч.

Джейми Оливър и Джими Дохърти отново са в кафенето си на пристана в Саутенд, Есекс, Великобритания. Докато Джейми приготвя своите най-добри рецепти за уикенда, Джими излиза сред природата, за да сътвори невероятни ястия от диви съставки.

Към тях се присъединяват знаменитости като Линдзи Лоан и Салма Хайек, за да се научат да приготвят любимите си ястия. Освен че готвят, момчета тръгват на път, за да разказват за нови и вълнуващи кампании, свързани с храната, например за мидите, „щастливото“ мляко, както и за най-вкусните устойчиви видове в региона.


Премиерите през октомври
категория