Използваме "бисквитки", с които да подобрим услугата, да персонализираме рекламите и да запомним Вашите настройки на сайта. Ако продължите да използвате сайта, се съгласявате с употребата на "бисквитки" в него. За повече информация, например как да деактивирате "бисквитките ", моля вижте политиката за кукита.

OK
advertisement

Премиерите през август

АВСТРАЛИЙСКА КУХНЯ СЪС САРА ЛА ФОНТЕЙН
премиера - 9 август
всяка сряда, 13:00

Сара Ла Фонтейн е наполовина американка, наполовина финландка, любителка на храната, телевизионен готвач, автор на готварски книги и ненаситна пътешественичка. Пътувала е из цял свят, но никога не е стъпвала на големия континент Австралия.
Предаването “Австралийска кухня със Сара Ла Фонтейн" проследява пътуването на Сара от най-северната точка на Австралия наречена „Горният край“ до най-южното сърце на континента- Мелбърн, щата Виктория.
Предаването акцентира върху интересни за посещение места, извън познатите туристически маршрути. Епизодите представляват една добре балансирана съвкупност от непознат начин на живот, храна, природа, местни реколти, култура и, разбира се, хора- от млади овцевъди до кулинарни гении. Всичко това, придружено от неизчерпаемия ентусиазъм на Сара и нейния топъл и отворен подход към хората.

“Австралийска кухня със Сара Ла Фонтейн” е едно неповторимо пътуване, което е събрало в себе си тропически джунгли с крокодили, вълнуващи приключения, безкрайни пясъчни пътища, скалисти планини и неповторим микс от прекрасни пейзажи и храна. Пътешествието на Сара е пътуване, което всички бихме искали да предприемем, но сега ще можем да се включим в нейното.

МОЯТА ФРАНЦИЯ С МАНЮ ФИДЕЛ
премиера - 24 август
всеки четвъртък, 13:00

Маню Фидел, готвач и водещ на кулинарни предавания, се завръща в родната си Франция. Там той ще посети майка си, чудесна готвачка, вдъхновила създаването на първата му готварска книга, която живее в прекрасното морско градче Гидел. След това ще изживее отново моменти от чиракуването си в работническия ресторант на баща си. В малкото градче Шалон сюр Лоар той се учи как да приготвя известната торта на прадядо си в сладкарницата, в която е измислена рецептата. Маню се присъединява към чичо си в градската му месарница, за да приготвят заедно наденици, преди да се отправи на юг по атлантическия бряг до Биариц, където сестра му продава най-добрите плодове и зеленчуци. Ще посети още Прованс и прекрасния Елзас, ще пътува от френските Алпи до Средиземно море, използвайки всякакви начини за придвижване- от механичен слон, кану и хидроплан до магаре, пясъчна яхта и старовремско Рено. Маню ще готви, ще яде и ще се върне в миналото по време на пътуването си, изпълнено със семейство, храна и приключения.


Премиерите през август
категория