Използваме "бисквитки", с които да подобрим услугата, да персонализираме рекламите и да запомним Вашите настройки на сайта. Ако продължите да използвате сайта, се съгласявате с употребата на "бисквитки" в него. За повече информация, например как да деактивирате "бисквитките ", моля вижте политиката за кукита.

OK
advertisement

Премиерите през април

РЕЦЕПТИТЕ ЗА ХЛЯБ НА ПОЛ ХОЛИВУД
премиера 6 април
всеки четвъртък, 13:00 ч.


„Рецептите за хляб на Пол Холивуд“ е нова телевизионна поредица, представена от един от най-изкусните пекари във Великобритания, която ще покаже на зрителите всичко, което трябва да знаят за печенето на хляб. Пол силно вярва, че всеки е способен да омеси хляб – печенето е в кръвта му, и като баща си и дядо си, той също е отдаден на този занаят през последните 30 години.

Пол ще отведе зрителите на невероятно пътешествие в света на пекарството - от класическите британски хлябове през содените хлебчета, плоските хлябове, френските ръчни хлябове до хлябовете с квас и сладките хлябове. Освен съветите и триковете на занаята, Пол демонстрира, че хлябът е нещо много повече от това, което ядем заедно с основното, той може да бъде ястие сам по себе си. От красиви закуски, леки обеди, следобедни снаксове до богати вечери – фокусът на предаването е поставен върху хляба.

ПО ИТАЛИАНСКИ С МИКЕЛА КИАПА
премиера 19 април
всяка сряда, 13:00 ч.


Микела Киапа е от Уелс, но произхожда от голяма италианска фамилия. Тя и двете й сестри са приготвяли традиционни италиански ястия и паста още от деца. В тази нова вълнуваща кулинарна поредица Микела ще ни покаже основни неща за приготвянето на паста и ще превърне всяко ястие в италианско пиршество. Освен това Микела ще посети родните места на семейството си в Северна Италия, за да открие всичко, което трябва да знаем за традиционната италианска храна.

„По италиански с Микаела Киапа“ си поставя за цел да убеди зрителите, че прясната паста не е сложна за приготвяне и да им покаже как могат сами да правят семпли ястия от пълнена паста и свежи домашни традиционни сосове, които със сигурност ще се превърнат в техни любими ястия.


Премиерите през април
категория