Използваме "бисквитки", с които да подобрим услугата, да персонализираме рекламите и да запомним Вашите настройки на сайта. Ако продължите да използвате сайта, се съгласявате с употребата на "бисквитки" в него. За повече информация, например как да деактивирате "бисквитките ", моля вижте политиката за кукита.

OK
advertisement

Моята Франция с Маню Фидел

Маню Фидел, готвач и водещ на кулинарни предавания, се завръща в родната си Франция. Там той ще посети майка си, чудесна готвачка, вдъхновила създаването на първата му готварска книга, която живее в прекрасното морско градче Гидел. След това ще изживее отново моменти от чиракуването си в работническия ресторант на баща си. В малкото градче Шалон сюр Лоар той се учи как да приготвя известната торта на прадядо си в сладкарницата, в която е измислена рецептата. Маню се присъединява към чичо си в градската му месарница, за да приготвят заедно наденици, преди да се отправи на юг по атлантическия бряг до Биариц, където сестра му продава най-добрите плодове и зеленчуци. Ще посети още Прованс и прекрасния Елзас, ще пътува от френските Алпи до Средиземно море, използвайки всякакви начини за придвижване- от механичен слон, кану и хидроплан до магаре, пясъчна яхта и старовремско Рено. Маню ще готви, ще яде и ще се върне в миналото по време на пътуването си, изпълнено със семейство, храна и приключения.