Използваме "бисквитки", с които да подобрим услугата, да персонализираме рекламите и да запомним Вашите настройки на сайта. Ако продължите да използвате сайта, се съгласявате с употребата на "бисквитки" в него. За повече информация, например как да деактивирате "бисквитките ", моля вижте политиката за кукита.

OK
advertisement
Рейчъл Алън

Рейчъл Алън

Рейчъл Алън
Рейчъл Алън е професионален готвач и ангажирана майка. Израснала e в Дъблин, но на 18-годишна възраст го напуска, за да отиде да учи в световноизвестното кулинарно училище „Балималоу“. След завършването му тя работи в кухнята на хотел „Балималоу“, но скоро след това открива страстта си в преподаването. И до днес тя е преподавател в кулинарното училище „Балималоу“.
През годините Рейчъл придобива известност в кулинарните среди с бестселърите си и с телевизионните си предавания.

През 2004 г. излиза първата книга на Рейчъл – "Любимата храна на Рейчъл“ (Rachel's Favourite Food), както и едноименното ѝ телевизионно предаване. Следват редица кулинарни книги, които се харесват от публиката – „Печива“ (Bake), „Лесни ястия“ (Easy meals), „Торти“ (Cake), „Рецептите на Рейчъл за всеки ден“ (Rachel's Everyday Kitchen) и др. Последната ѝ книга "Сладки изкушения" (All Things Sweet) излиза заедно с едноименното предаване /със заглавие на български „Животът е сладък с Рейчъл Алън“/
В световен мащаб са продадени над 1 милион екземпляра от книгите на Рейчъл, а телевизионните ѝ предавания се излъчват в над 27 страни.

Рейчъл пише статии и публикува рецепти в редица издания, като The Irish Mail on Sunday, Sunday Tribune, Delicious, Olive, BBC Good Food and Food & Wine Magazine.
Също така Рейчъл е дизайнер на серия съдове за хранене за Tipperary Crystal.

Рейчъл живее в Шанагари, недалеч от кулинарното училище Балималоу със съпруга си Исак и трите си деца – Джошуа, Лука и Скарлет.

Съвсем наскоро Рейчъл представи нова серия торти, която е достъпна в магазините в цяла Ирландия. За повече информация - RachelAllen.com.