Използваме "бисквитки", с които да подобрим услугата, да персонализираме рекламите и да запомним Вашите настройки на сайта. Ако продължите да използвате сайта, се съгласявате с употребата на "бисквитки" в него. За повече информация, например как да деактивирате "бисквитките ", моля вижте политиката за кукита.

OK
advertisement
Еверт те Пас

Еверт те Пас

Еверт те Пас

Еверт те Пас /роден 1971 г/ завършва колеж по хотелиерство в Тилбург, а след това обикаля из целия свят. Той е работил като готвач в Кюрасао, Малага, Швейцария, Австралия. Днес Еверт притежава заедно с брат си ресторант в Амстердам, който за шест години се е превърнал в място за кулинарни ценители.

Еверт възприема работата си по-скоро като хоби. Когато обикаля магазини и пазари и види някакъв нов продукт, той започва трескаво да мисли как би могъл да го включи в ястията си.

Храната е част от ежедневието ни и най-важният въпрос, според Еверт, е „Какво ще ядем тази вечер?“ Интерес за Еверт представлява начина, по който културното разнообразие се отразява в приготвянето на храната. Друго важно нещо за готвача е използването на сезонни продукти.

В „Лесни рецепти“ Еверт представя ястия от холандската кухня, приготвени със сезонни продукти.