Използваме "бисквитки", с които да подобрим услугата, да персонализираме рекламите и да запомним Вашите настройки на сайта. Ако продължите да използвате сайта, се съгласявате с употребата на "бисквитки" в него. За повече информация, например как да деактивирате "бисквитките ", моля вижте политиката за кукита.

OK
advertisement
Джон Хердсен

Джон Хердсен

Джон Хердсен
Джон Хердсен (роден през 1971 г.) може да бъде описан като истински хедонист. Той обикаля света в търсене на най-красивите кътчета, обича да излиза с приятели, като при това не отказва някоя и друга чаша Мохито и живее сред вълнуващите канали на Амстердам.
Джон е роден в град Неймеген и започва кулинарната си кариера в родната си провинция Гелдерланд. Работи в кухнята на хотел „Bilderberg Hotel Klein Zwitserland” близо до центъра на провинцията – Арнхем, и е главен готвач в ресторант „De Plasmolense Hof” в провинция Лимбург.
След известна творческа почивка, през 2007 г. той се мести в столицата на Нидерландия. Там решава да излезе и извън кухнята и развива уменията си за работа с хора, включително и като салонен управител и мениджър на „Maison van den Boer”. Оказва се, че това му се отдава и в момента Джон работи в центъра „Zaamen” в Харлем, където отличните му умения на организатор и лидер се съчетават с ентусиазма на останалите служители. Въпреките това той не е загубил любовта си към готвенето.
24Kitchen дава отлична възможност на Джон да покаже както кулинарния си талант, така и ентусиазма си към работата в телевизията.
Мотото на Джон е: „От нищо – нещо”, което важи и в готвенето. "Когато използвате качествени продукти, и с най-простите съставки стават превъзходни ястия."
За Джон готвенето в основата си е чувство и емоция, но и уважение към плодовете на Майката Природа. Той обожава морски дарове, особено ако му ги поднесат на Лазурния бряг във Франция. Изобщо класическата френска кухня му е любимата, тя отговаря на отношението му към живота и му подхожда напълно. Но той знае, че кулинарни шедьоври има по цял свят. И докато сближаването му с фасула е отнело време, най-любимите му ястия може би и до днес са традиционните нидерландски яхнии, приготвяни от майка му.