Използваме "бисквитки", с които да подобрим услугата, да персонализираме рекламите и да запомним Вашите настройки на сайта. Ако продължите да използвате сайта, се съгласявате с употребата на "бисквитки" в него. За повече информация, например как да деактивирате "бисквитките ", моля вижте политиката за кукита.

OK
advertisement
Бианка Янсен

Бианка Янсен

Бианка Янсен
Бианка Янсен е родена на 21 май 1979 г. в град Венрай, провинция Лимбург. Въоръжена с типичния за областта оптимизъм и предприемачески дух, на 16 години тя започва работа като миячка на чинии. Впечатляват я творческият хаос в кухнята, ароматите, красивите ястия и работата с пресни продукти и тя решава, че ще стане готвач. За да постигне целта си, Бианка посещава курсове по готварство. Получава диплома от готварското училище в град Рурмонд, както и диплома за преподавател, сертифициран от фондацията за професионално обучение SVH (Stichting Vakbekwaamheid Horeca). За нея е истинско удоволствие да доказва, че в кухнята всичко е възможно, а основният източник на вдъхновението й са пресните съставки. Няколко години Бианка работи в престижния ресторант „Tout à Fait” в Маастрихт, където се издига от chef de partie (отговорник за определена секция в кухнята) до sous-chef (заместник главен готвач) и натрупва значителен опит. През 2004 г. печели престижния конкурс „Ladies Only”, организиран от американската винарска изба „Ernest & Julio Gallo”. В това вълнуващо състезание от основно значение е комбинацията от знания както за продуктите и ястията, така и за вината. Опитът на Бианка в класическата, традиционна френска кухня допринася за победата й. Тя успява да използва предизвикателството и да създаде изненадващи, но отлични комбинации и получава титлата „Lady Chef” за 2004 година. Бианка участва в предаването „Вкусът на живота” с рубриката „Свежи идеи” – пресни съставки и интересни кулинарни тайни са в основата на тази рубрика. Тя обича свободата да твори от сърце и предава тази страст и на зрителите.