Използваме "бисквитки", с които да подобрим услугата, да персонализираме рекламите и да запомним Вашите настройки на сайта. Ако продължите да използвате сайта, се съгласявате с употребата на "бисквитки" в него. За повече информация, например как да деактивирате "бисквитките ", моля вижте политиката за кукита.

OK
advertisement
Анхелик Смейнк

Анхелик Смейнк

Анхелик Смейнк
Анхелик Смейнк (р. 1964 г.) обича да изненадва. Както самата себе си, така и околните. Анхелик е една от двете дами в Нидерландия с титлата „Майстор-готвач”. В своите готварски книги тя обхваща всички аспекти на готвенето. Книгата й „Een Mond vol Kunst” („Една хапка изкуство”) е обявена за най-иновативната готварска книга в света. През септември 2010 г. петата й творба „SmaakVrienden” („Братя по вкус”) участва в конкурса „Gourmand World Cookbook Awards”, където печели в категорията „Най-забавна готварска книга в Нидерландия”. През 2011 г. книгата е издадена в една трета от страните по света. През януари 2011 г. „Братя по вкус” донася на Анхелик награда от конкурса „Horecava Innovation Award” в категорията „Концепция и съавторство”. Анхелик е преди всичко създател на кулинарни приключения. Един впечатляващ пример за това е ресторантът й „CuliAir”, който съчетава висококачествени кулинарни постижения с вълнението от пътешествие с балон с горещ въздух. Друг неин проект - Master Chef Culinary Theatre (Кулинарният театър на майстор-готвача) – ни дава интересен нов поглед към творческия процес на готвенето и създаването на нови рецепти. Тя събира нови идеи и поводи за вдъхновение от пътешествията си по света. А научната основа за творческия й подход към кулинарията е резултат от обучението й в нидерландския Център за развиване на творческо мислене. Фирмата й „Taste to Taste” цели да вдъхновява както професионалистите в хранителния бранш, така и различните бизнес компании с богат избор от различни вкусове, нововъведения и опит. В рамките на 24Kitchen Анхелик е водеща на предаването „В готварски стил”. То повежда зрителите на истински кулинарни приключения, дава поглед към начина на работа на един истински майстор-готвач и вдъхновява и най-стеснителните любители готвачи. Всеки епизод е посветен на един основен продукт, който въображението на Анхелик и комбинациите с други елементи превръщат във вкусни ястия.